Tilbake på Bislett

I år har Bastionen vært fantastiske og har støttet oss hjemme og borte. Klar vi 1000 mot Skeid på tirsdag? Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Det er to måneder siden siste kamp på Bislett stadion. Sist vi spilte der var mot Frøya i juli. Da fikk de som var tilstede en fantastisk opplevelse med ekte angrepsfotball og en målrik kamp. Det hele endte med 6-1 seier.

Vi er tre runder inn i høstsesongen og 18 kamper totalt, og fortsatt er vi ubeseiret. På hjemmebane har vi 8 seire på 8 kamper, tross på tre ulike hjemmebaner. Sist spilte vi mot Grei på KFUM-Arena, hvor vi vant 3-1 etter en meget god snuoperasjon. I helgen vant vi 4-2 borte mot Fyllingsdalen og tok nok en sterk borteseier.

Tirsdag 6. september skal vi tilbake til Bislett igjen når Skeid 2 kommer på besøk. Åtte kamper gjenstår av sesongen, og fem av oppgjørene er hjemme på Bislett stadion. Nå ønsker vi deg tilbake på tribunen når vi denne høster spiller viktige kamper om opprykk.

RørosBanken og OsloBuss er tirsdagens kampsponsorer.

Spillere og trenere elsker entusiasmen rundt klubben i år og det livet Bastionen lager hver kamp betyr enormt for hele klubben. Støtten er med på pushe ut det ekstra som trengs fra hver spiller til å kunne ta poeng.

Når vi møter Skeid på tirsdag så drømmer vi om å melde om et firesifret antall tilskuere over høytaleranlegget. Vi utfordrer deg til å ta med en venn på kamp!

Kjøp billetter her

Thomas Nordeng