Sterk borteseier i Bergen

Henrik Elvevold kom inn fra benken og sendte Lyn tilbake i ledelsen. Arkivfoto: Kladd.no / Lars Opstad

Søndag reiste Lyn til Bergen for å møte Fyllingsdalen. Fyllingsdalen som brukte anledningen på å hedre en supporter som gikk bort i fjor, ved å spille i gamle Fyllingen-drakter. Med på kampen var også et godt oppmøte av Bastionen. Bastionen som kom med buss over fjellet for å støtte oss. Vi ga de heldigvis noe å glede seg over til slutt.

For på Varden Amfi var det vertene som tok ledelsen etter 15 minutter og ledet helt inn til pause. Nok en førsteomgang hvor vi ikke kom helt i gang.

Målrik andreomgang
Men som i kampene etter ferien, så skrus en bryter på i pausen og et nytt Lyn-lag kommer ut på banen.
Syv minutter skulle det ta før William Sell satt inn utligningen, hans 6. mål for sesongen. Aldri før har stopperen scoret så mange mål i en sesong, og det er fortsatt en del kamper igjen.

Jan Halvor Halvorsen og Glenn Hartmann var ikke fornøyd med kun ett poeng og byttet inn både Henrik Elvevold og debutant Ibba Laajab. Det skulle vise seg å bli avgjørende senere i kampen, men først var det Ole Breistøl som fikk æren av å sende Lyn opp i ledelsen, da han scoret etter timen spilt.

Fyllingsdalen var heller ikke ferdige for dagen og kom tilbake igjen. 2-2 etter 72 minutter. Men Lyn hadde heldigvis et ekstra gir og innbytter Elvevold sendte Lyn nok en gang opp i ledelsen syv minutter før slutt og på overtid ble seieren sikret, da Fyllingsdalen satte ballen i eget mål.

Tre viktige poeng fra Bergen og fortsatt tabelltopp! Tirsdag om en uke spiller vi hjemme mot Skeid 2 på Bislett, da håper vi å se mange på tribunen.

Etter kamp sa Halvorsen dette til direktesport:
– Vi visste at dette ikke kom til å bli lett. Vi fryktet de ikke, men vi visste at Fyllingsdalen er et kjempe godt lag. Jeg er veldig fornøyd med moralen i laget vårt. Vi har spilt 18 kamper og fortsatt ikke tapt, og 14 av de er seire. Det viser litt av det kollektive og de sterke lagmoralen. Vi scorer veldig mange mål og kunne scoret enda flere også. Det er mange strenger å spille på her og det viser også byttene her i dag.

– Jeg er veldig fornøyd med å dra herfra med tre poeng.