Før kampen: Skeid 2

Runde 19 i Norsk Tipping-ligaen avd. 1 er nesten ferdigspilt. Tirsdag kveld spilles de to siste kampene, der Grorud 2 møter Kjelsås 2, mens vi møter Skeid 2 hjemme på Bislett stadion.

Os gikk på en smell i sin bortekamp mot Sandviken, mens Nordstrand kriget seg til nok en ny seier, da de fikk besøk av Oppsal. Os har dermed falt av i opprykksjakten, mens det blir kamp helt inn mellom Lyn og Nordstrand.

Høstsesongen i år blir svært tøff og spennende, så vi håper å se mange av dere på våre kamper denne høsten. Først ut er Skeid 2 i morgen klokken 19.00.

Skeid 2
Skeid har brukt overgangsvinduet godt denne sensommeren og har blant annet hentet en Islandsk keeper fra ungdomslaget til Wolverhampton. Han blir neppe å se på tirsdag, for Skeid sitt a-lag har mer enn nok med å prøve å unngå nedrykk fra OBOS-ligaen. Skeid ligger nemlig på kvalikplass, ett poeng foran direktenedrykk. I kveld møter de Sogndal borte.

Kanskje har det også noe å gjøre med at Skeid 2 har slitt med poengfangsten etter sommeren. For rekruttene har ikke tatt mer enn ett poeng på de tre siste kampene. Sist spilte de 4-4 borte mot Grei og før det ble det 0-2 hjemme mot Fyllingsdalen og 5-3-tap borte mot Lokomotiv Oslo.

Allikevel vet vi at det er et godt Skeid 2-lag vi møter, som helt sikkert ønsker å vise seg frem mot naboklubben. I vårens kamp endte det 0-0 på Nordre Åsen, som var en tett og jevn kamp. Vi forventer det samme i morgen.

RørosBanken og OsloBuss er tirsdagens kampsponsorer

Saken fortsetter under bildet

Lyn
I Lyn-leiren er moralen god. Syv poeng på de siste tre kampene og tre meget sterke comeback. For i alle tre kampene har vi ligget under til pause, men hentet oss inn i andreomgang.

Fire spillere har mulighet til å få sine første kamper på Bislett stadion i morgen. Mikkel Tveiten møter gamle lagkamerater etter å ha blitt hentet hjem til Lyn i sommer og en annen Lyn-gutt, Brage Williamsen Hylen, ble hentet opp fra juniorlaget i sommer og fikk smake på sine første minutter i 2-2-kampen borte mot Kjelsås 2.
I tillegg har vi Even Bydal og Ibba Laajab som begge kan få sine Bislett-debuter. Ibba fikk sin Lyn-debut borte mot Fyllingsdalen sist. Undertegnede er helt sikker på at Bastionen vil gi alle fire en ekstra varm velkomst om de får muligheten til å entre Bislett-matta tirsdag kveld.

Troppen er i god form, så Jan Halvor Halvorsen og Glenn Hartmann kan velge fritt. Vi gleder oss til kamp!

Hvordan følge kampen
Lyn - Skeid 2 spilles på Bislett stadion klokken 19.00 tirsdag kveld. Vi har utfordret deg og resten av Lyn-publikummet til å bikke firesifret antall tilskuere denne tirsdagskvelden. Bastionen fortsetter å skape god stemning fra tribunen og gir gutta på banen ekstra energi. Vi håper du også tar turen, gjerne sammen med en venn eller to, så skal vi sammen skape en flott ramme rundt dette oppgjøret.

Thomas Nordeng