Rørosbanken ProffCamp

OBOS-Akademiet + er et samarbeidsprosjekt mellom fotballalliansene i Lyn og har som første hensikt å tilby et ekstra tilbud til de aller ivrigste i Nordre Aker. 3 dager i uken har vi et seriøst akademi tilbud etter skoletid og ved anledninger gratis helgetreninger for de som ønsker. Vi har i sommer arrangert 2 flotte Rørosbanken proffcamper for de ivrigste 2009-2010 gutta i Lyn og Nordre Aker.

«Det er utrolig givende å få jobbe med så dedikerte spillere.» Utaler akademisjefen Ferdi til redaksjonen. Du kan si hva du vil om spillerutvikling, men det er gøy når du ser guttene ta til seg tilbakemeldinger og utvikler både ferdigheter og taktisk forståelse.

35 spillere fullførte nettopp en hektisk uke med tøft program, men stort sett glede og godt humør å se.

Ved siden av Ferdi må det også rettes en stor takk til dedikerte trenere i Sivert Olimb, Jake Knight, vår egen keeper Fredrik Pedersen og aspiranten fra Amsterdam Hircham Bourhim. Dere har lagt ned en fabelaktig innsats og gjort dette til en verdi avslutning på sommeren for disse gutta.

Må samtidig rette en hyllest til 2009 årgangen i Lyn som stakk av med den gjeveste pokalen i Norway Cup, gratulerer!

Vi ser frem til flere ferier og flotte proffcamper og minner om at påmeldingen til OBOS-akademiet + for 2010 og 2011 årgangen er åpnet. Og ikke minst resten av akademitilbudet i Lyn som strekker seg fra 2015-2010 årgangene. Påmelding

Bjørn Gohn Jønsberg