– Alltid hatt en drøm om å rykke opp med Lyn

Mikkel Tveiten er endelig tilbake der han hører hjemme. Foto: Lyn1896

Vi har den store gleden av å presentere vår nyeste signering. Lyn-gutten Mikkel Tveiten kommer hjem. De to siste sesongene har han vært innom Skeid og spilt i OBOS-Ligaen og Post Nord-ligaen.

I år har ikke 19-åringen fått så mye spilletid som han kanskje hadde ønsket i OBOS-ligaen. Fire kamper har det blitt i serien i år, og tre kamper i NM.

Mikkel er godt kjent for alle i og rundt Lyn, og trenger ikke store presentasjonen. Han har allerede 39 kamper og 1 mål i Lyn-drakten. Nå gleder vi oss veldig til å se han i Lyn-drakten igjen.

Hovedpersonen selv syntes det var vemodig og forlate Lyn under korona og gleder seg over å nå være tilbake:

– Det er utrolig gøy å være tilbake. Det er halvannet år siden jeg dro, det var mest på grunn av at Lyn ikke fikk spille på grunn av korona. Det var et svært vanskelig valg, men jeg måtte spille for å utvikle meg videre. Jeg har noe uoppgjort i Lyn, og jeg har alltid hatt en drøm om å rykke opp med klubben, sier Tveiten.

Også trener Halvorsen er godt fornøyd med høstens andre signering.

– Vi er veldig fornøyde med å få Mikkel hjem igjen. Han har nå fått prøvd seg i OBOS-ligaen og i Skeid, men han har et stort hjerte for Lyn og ønsket seg nå tilbake. Han er forsvareren vi har lett etter som er god både som back og stopper. I tillegg er han venstrebent, som er en bonus, sier Jan Halvor Halvorsen til Lyn1896.no.

– Mikkel er en god, ung og sulten fotballspiller med hjerte i Lyn, noe som vi setter veldig høyt. Det gleder meg veldig at han nå blir Lyn-spiller igjen, fortsetter Lyn-treneren.

Halvorsen er godt fornøyd med overgangsvinduet så langt

– Vi har nå fått på plass to gode spillere i Mikkel og Even, og jeg er strålende fornøyd med det. Det er fortsatt ikke utenkelig at det kan komme inn en til før vinduet stenger, avslutter Halvorsen.

Vi håper å få han spilleklar til lørdagens kamp mot Grei på KFUM-Arena. Velkommen tilbake, Mikkel!

Billetter til lørdagens kamp kjøper du her.

Thomas Nordeng