– Bastionen mye av grunnen til at vi har prestert som vi har gjort

Henrik Elvevold er inne i sin beste sesong i karrieren og står med 10 mål så langt denne sesongen. Nå gleder han seg til de siste tre kampene. Her mot sin tidligere klubb, Lokomotiv Oslo i høst. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

I går fikk dere et innblikk i hva Jan Halvor synes om sesongen og hvor viktig det er for trenere og spillergruppen å holde fokus inn i de siste kampene.

I dag har vi tatt en prat med Tromsø-gutten, Henrik Elvevold, som har blitt en supporterfavoritt på rekordtid. Se hele intervjuet nederst i saken.

– Alle vet hva vi holder på med
Henrik Elvevold kom til Lyn fra Lokomotiv Oslo før 2020-sesongen. Den sesongen ble som alle vet kansellert grunnet Covid. I fjor ble også halve sesongen ødelagt av pandemien, men i høstsesongen kom man endelig i gang.

“Jeg har vært her i snart tre år nå, men har bare fått med meg halvannen sesong. I fjor var det bare en halv sesong, der det ikke gikk helt sånn vi hadde håpet på. Men for meg individuelt sett gikk det bra, fikk meg vel syv mål, så det var jo ganske bra også føler jeg at jeg har klart å bygd videre på det i år. Jeg spiller jo også med veldig mange gode lagkamerater, så det gjør jo at jeg kommer til de sjansene jeg gjør.” sier Elvevold til Lyn-TV.

Og fortsetter;

“Vi har kommet inn i et godt spor og er der der vi vil være før de siste tre kampene. Vi spiller bra fotball og scorer veldig mange mål. Jeg følger vi er i rute til der vi skal være.”

22-åringen er veldig fornøyd med årets trenerteam som har kommet inn med en god plan.

“Det har vært veldig bra. Vi har gode treninger og en god plan. Alle vet hva vi skal gjøre og vi trener godt. I tillegg klarer vi å gjenskape mye av det vi trener på i kamper også. Vi har en spillestil alle er godt kjent med og vi vinner kamper, så det fungerer bra det.”

– Bastionen mye av grunnen til at vi har prestert som vi har gjort
Henrik har blitt en ordentlig supporterfavoritt denne sesongen med egen sang og greier, og det setter Tromsøværingen selvfølgelig stor pris på.

“Det er selvfølgelig veldig, veldig kult. Det er en fantastisk gjeng i Bastionen. Det er kult å se fra i fjor, da vi spilte her på Kringsjå, og nå som vi har flyttet ned på Bislett at dem stiller uansett hvordan det går. Om vi vinner eller taper, så er dem der å synger og lager et fantastisk liv og en fin ramme rundt kampen. Det er det som gjør det så kult å spille for Lyn, med Bastionen på kamper og stort trykk rundt hver kamp.”

Nå vil han at du skal komme på kamp på søndag, når vi møter Ready på Bislett stadion klokken 15.00.

Thomas Nordeng