Velkommen til fotballfest på Bislett

Martin Bakken og Co inviterer til fotballfest søndag.

Bislett stadion har i hele år vært et fantastisk fort. På Bislett og de andre hjemmebanene vi har spilt på denne sesongen, har vi vunnet alt så langt. 11 strake hjemmeseire er det lenge siden vi har opplevd i Lyn. Jan Halvor Halvorsen og Glenn Hartmann har kommet inn og skapt et ordentlig vinnerlag. På 23 kamper totalt har det blitt 19 seire, 4 uavgjort og 0 tap. 72 (!) mål har David Tavakoli og Co scoret så langt. Det er lang flere enn neste på listen, som er Os med sine 58.

Tre matchballer
Hele sesongen har sett utrolig bra ut, men særlig i høstsesongen har man fått se hva som bor i laget. Laget er mer samspilt og taktikken sitter enda bedre. Lagmoralen er også svært høy og alle har tro på det vi jobber med hver dag. Det gir gode forutsetninger for å lykkes, men Jan Halvor er svært tydelig på at det må jobbes helt inn.

Tre kamper gjenstår. Det er kun ni poeng å spille om denne sesongen. Før denne runden ligger vi fem poeng foran Nordstrand, med en langt bedre målforskjell. Fire poeng skal holde for å rykke opp på de siste tre kampene.

De tre siste kampene for vår del er:
Ready hjemme førstkommende søndag
Nordstrand borte søndag 16. oktober
Oppsal hjemme 23. oktober

Kjøp billett til Ready-kampen her

Blir det mer å juble for på søndag? Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Kan bli seriemester og rykke opp allerede denne helgen
Lørdag klokken 13.00 tjuvstarter Nordstrand runden med bortekamp mot Frøya. Dette er kanskje sesongens vanskeligste bortekamp. På en knøttliten bane på Vestlandet blir det ikke enkelt for Thomas Holm og hans Nordstrand. Det hjelper heller ikke at alt presset er på dem, for de bør absolutt ha med seg tre poeng med hjem derfra. De er gode nok for det, men det blir ikke lett. Frøya sikrer plassen ved seier og kjemper en intens kamp mot rekruttlagene til Kjelsås og Stabæk for å overleve. Det kan bli ukomfortabelt for Nordstrand.

Lyn møter også et nedrykkstruet lag, men veien til trygg plass ser nærmest umulig ut for våre naboer fra Ready. Med åtte poeng opp til Stabæk 2 på trygg plass er de avhengig av å vinne de siste tre kampene, samt at Kjelsås 2 og Stabæk 2 knapt får poeng på de samme tre kampene.

Allikevel er det ingen grunn til å tro at de kommer til Bislett stadion på søndag uten kamp. De ønsker selvfølgelig å ta flest mulige poeng og slå storebror i Oslo vest ville nok gledet de ekstra. Her gjelder det å være klare fra start til mål.

Slik blir Lyn seriemestere denne helgen:
For at vi skal kunne feire opprykk søndag kveld så må Frøya ta poeng fra formsterke Nordstrand i morgen, samtidig som vi vinner vår kamp mot Ready på søndag.

Inviterer til fotballfest
Kun to hjemmekamper gjenstår altså i sesongen 2022. Slik som Lyn-gutta har spilt denne sesongen, så ønsker vi å invitere til fotballfest de to siste rundene. Sammen med Bastionen jobber vi hardt for å få flest mulig tilskuere på disse to kampene. Målet er 2000 - klarer vi det? Det er opp til deg og meg.

Søndagens kampsponsorer, Bertel O. Steen og OBOS, inviterer alle barn under 16 år GRATIS inn på kampen. Ta med familien på kamp og få en opplevelse utover det vanlige.

Invitèr dine Facebook-venner til vårt Facebook-arrangement og med på kamp

Saken fortsetter under bildet

Bastionen har vært helt enorme denne sesongen og til de to siste hjemmekampene mobiliserer de veldig. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Billettsalg
De siste kampene har vi opplevd stort trykk på kampdag og som nevnt over så forventer vi enda større trykk inn mot søndagens kamp.

Vi oppfordrer derfor alle å kjøpe billett på forhånd. Det gjøres veldig enkelt på TicketCo, trykk her for å komme til kampen her. Her kan du betale med både VIPPS eller kort også får du billettene på SMS og e-post som du viser ved inngangen før kamp søndag.

Kampstart er 15.00, så vi håper du som er på høstferie, tar turen hjemover litt tidligere, så du rekker å komme å møte oss på kamp.

På Bislett stadion søndag lover vi god stemning og ekte fotball - ekte fans!
Velkommen!

Thomas Nordeng