– Jeg håper det kommer mange på søndag

Jan Halvor Halvorsen tar én kamp av gangen og tenker ikke tanken på opprykk enda. Jobben må gjøres først.
Foto: Kladd.no / Lars Opstad

I dag satt vi oss ned med Jan Halvor Halvorsen for en prat om gårsdagens seier, høsten generelt og litt inn mot søndagens kamp mot Ready. Se hele intervjuet på Lyn-TV nederst i denne saken.

– Maktdemonstrasjon utover kampen
Halvorsen var godt fornøyd med gårsdagens 4-1 seier borte mot et sterkt Grorud 2-lag. Både det som skjer fremover på banen og også det defensive.

“Fire nye mål, vi har scoret mye nå. Oppe i 72 mål, så det er jeg veldig fornøyd med. Defensivt i går, da vi lå i ramma, var veldig solid. Vi nektet egentlig Grorud det de er veldig gode på, dette med spill inn sentralt. Der var vi veldig kompakte. En veldig god og solid gjennomført kamp”, sier Halvorsen til Lyn-TV.

Ikke noe fokus på opprykk
”Det har ikke vi fokus på i det hele tatt. Her gjelder det å fullføre maratonløpet og det er ikke fullført før siste kamp, 23. oktober. Vi skal nyte seieren i går litt før alt fokus rettes inn mot søndag.”

Det er klare ord fra sjefen selv, som er opptatt av at spillerne skal ha rett fokus inn i de tre siste kampene.

“Vi ligger godt an, det vi vi selv, det vet alle, at vi har satt oss i en god posisjon, men det hjelper ikke hvis vi ikke gjør jobben fullt ut”, fortsetter Halvorsen.

Det er få som vet bedre enn han hva som kreves, for han har seks (6!) opprykk med seg i bagasjen.

Hyller Lyn-fansen
To hjemmekamper gjenstår, samt en bortekamp mot serie-toer, Nordstrand. Både støtteapparat og spillere er henrykte over støtten så langt i sesongen og ikke minst nå sist mot Grorud 2 i går i ordentlig høstvær. Nå håper han på at det kommer mange til Bislett stadion i de to siste hjemmekampene.

“Det har vært en fantastisk støtte for spillerne. Det har vært en 12. mann med denne supportergjengen som har kommet på hver kamp. Det er veldig viktig for spillerne, så dette setter vi alle stor pris på”.

Til slutt kommer han med en oppfordring til alle med Lyn-hjerter der ute;

– Jeg håper det kommer mange nå også mot Ready på søndag!

Lyn - Ready, søndag 9. oktober klokken 15.00 på Bislett stadion.
Billetter kan forhåndskjøpes på TicketCo.

Thomas Nordeng