Bli med til Grorud

Blir det mer å feire på Grorud i kveld? Foto: Kladd.no / Lars Opstad

I kveld reiser vi inn i Groruddalen for å møte Jonas Rygg sitt Grorud. Tidligere Lyn-spiller og Lyn-trener Jonas Rygg tok over laget i OBOS-ligaen i høst, og har tatt på seg rollen for å prøve og redde Grorud sitt førstelag fra nedrykk. Med Fire kamper igjen ser det svært mørkt ut for de gule og blå, for de har 11 poeng opp til Skeid på kvalikplass. I går delte de poengene mot Raufoss i hjemmekampen som ble spilt på Consto Arena i Mjøndalen.

Gjensyn med Jonas blir det ikke på benken, for i kveld er det U21-laget til Grorud vi møter, eller Grorud 2 om du vil. Her er finner vi også en god Lyn-venn. For assistenttrener Joaquin de Dominicis var keeper- og fysisk trener hos oss i fjor. I kveld står han på motsatt benk når det skal spilles om svært viktige poeng.

Grorud 2 ble dømt rett ned av mange før sesongen, men har motbevist bettingselskapene og jakter nå 3. plassen i avdelingen. Dette laget kommer derfor til å gi alt de kan for å få med seg poeng fra kveldens kamp.

Vårens oppgjør endte 3-2 på KFUM-Arena, etter en tett og spennende kamp. I kveld kan vi nok forvente oss mye av det samme, for dette Grorud-laget er godt. Derfor håper vi at flest mulig blir med oss på kamp og støtter oss i denne viktige kampen.

Bastionen med buss
Bastionen og Rørosbanken inviterer til pizza og busstur. Pizza blir servert på Store Stå fra kl. 16:00, med bussavreise klokken. 17:00. Påmelding gjøres vi Vipps med nummer: 770795.

Grorud selger billetter på TicketCo, så kjøp gjerne på forhånd. 100 kroner for voksne og gratis for barn. Billettene finner du her.

Om Lyn-supporter Rygg blir å se blant Bastionen eller på hjemmeseksjonen i dag får vi vente å se, men en ting er sikkert - vi sees på Grorud Arctic Match klokken 18.00 i kveld!

Thomas Nordeng