Sjette seieren på rad

Tavakoli og Lyn feirer 4-1-målet mot Stabæk 2. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

En nydelig søndags ettermiddag på Bislett stadion med sol og gode spillerforhold, lå alt til rette for en god og underholdene kamp mellom Lyn og Stabæk sine rekrutter.

Mot et ungt Stabæk-lag tok Lyn ledelsen etter 27 minutter. Mikkel Tveiten slo et meget godt innlegg og August Randers headet Lyn i føringen med en flott heading.

Et drøyt kvarter senere var det Ole Breistøl som skulle holde show inni sekstenmeteren til gjestene. Han fintet nydelig bort en Stabæk-forsvarer før han enkelt satte ballen i lengste og doblet ledelsen.

2-0 stod det til pause, der Lyn hadde ført an hele omgangen.

Andreomgang startet med to straffespark. Først var det Stabæk som fikk straffespark i det 50. minutt. Den satt gjestene sikkert. Men håpet om å komme tilbake, ble raskt revet vekk fra gjestene. For fem minutter senere ble Breistøl tatt ulovlig inni sekstenmeteren og dommeren dømte straffe. Etter en smell mot Os i kampen før, startet den sikre straffeskytteren David Tavakoli på benken. Hans erstatter, Ibba Laajab, er langt fra noe dårlige straffeskytter og satt ballen enkelt i mål og økte til 3-1.

I det 84. minuttet kokte det over for Andreas Victorio. En stygg takling på Even Bydal resulterte i en litt tidligere dusj for Stabæk-spilleren. Heldigvis kom Bydal seg raskt på bena igjen.

Og som alltid lå det en Tavakoli-scoring i luften. På overtid fikk Lyn frispark rett utenfor sekstenmeteren. Der stelte toppscoreren seg opp og stod for dagens frekkis. Muren hoppet, mens Tavakoli sendte ballen under muren å rett i mål.

4-1 ender det på Bislett stadion. Lyns sjette seier på rad. Neste kamp spilles borte mot Grorud 2 tirsdag 4. oktober.

Tusen takk til alle 812 som tok turen til Bislett denne søndagen!