Lyn-gutt er med videre

Lyn-gutten, Daniel Schneider, er med videre. Foto: Lyn1896.no

Sesongen er så vidt ferdig, men jobben inn mot neste sesong i PostNord-ligaen har allerede startet. Glenn Hartmann har tatt på seg Sportslig leder-hatten og re-signert den første spilleren. At det er en rendyrket Lyn-spiller var det vel aldri noe tvil om, for Daniel Schneider har signert for to nye år i verdens vakreste drakt.

”Vi er veldig fornøyde med at Daniel har signert en ny to-års kontrakt med Lyn 1896 FK. Daniel er en ekte Lyn-gutt som har gått gradene fra han var en liten gutt og hele veien opp til a-laget. Det er viktig for oss som klubb og som en tydelig del av strategien å klare og utvikle spillere som tar stegene på vårt øverste nivå.” sier Hartmann til lyn1896.no.

Lyn-gutten fikk med seg 23 kamper denne sesongen og scoret også sitt første mål på a-laget. Nå skal midtbanespilleren omskoleres til en posisjon trenerteamet har klokketro på at han vil lykkes enda bedre.

“Daniel har allerede vært med a-laget i to år og da primært hatt en rolle som dyp sentral midtbane. Fremover så har vi planer om å rendyrke Daniel i en midtstopper-posisjon hvor vi har stor tro på at Daniel skal utvikle seg positivt, da han har mange av de kvalitetene vi ser etter hos spillere i denne posisjonen. Nå er det bare for Daniel å jobbe knallhardt frem mot neste sesong for å konkurrere mot de andre gode midtstopperne vi allerede har.” avslutter Hartmann.

Vi er svært glade for å ha blitt enig med Daniel og gleder oss til å følge utviklingen hans videre. Han er fortsatt bare 20 år, selvom vi har hørt navnet hans i flere år allerede.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Thomas Nordeng