Avsluttet årets sesong i en helt egen klasse

Man skulle tro at det var vanskelig å overgå opprykket på Nordstrand forrige uke, men i går toppet det seg virkelig. Søndag 23. oktober 2022 vil bli husket i lang tid! FOR EN OPPRYKKSFEST DET BLE!

Kampen betydde ingenting for noen av lagene før helgens serieavslutning, bortsett fra å gå inn i vinterdvalen med en positiv opplevelse. Begge lag kunne senke skuldrene og gå lekent inn i kampen. Med 1676 tilskuere på tribunen, der de aller fleste var klare for en fest, så skulle denne kampen oppsummere sesongen. Syv forskjellige målscorere, 7-0, festfotball og Bastionen. Det oppsummerer kampen. Opprykksfest ble det!

Etter kampslutt fikk først Lyn sin hyllest til Bastionen og Bastionen sin hylles av spillerne, før det ble delt ut to priser. David Tavakoli har vært enorm denne sesongen og scoret i går sitt 27. mål og ble dermed toppscorer, ikke bare i avdelingen, men for hele Norsk Tipping-ligaen. Vi overleverte et eget bevis på det, ved en pokal i krystall.

Så var det Norges Fotballforbund sin tur til å overrekke beviset på at vi er seriemestere 2022. Pokalen ble godt tatt i mot av kaptein William Sell, som løftet pokalen over hodet til stor jubel fra alle fremmøtte. Med røyk i Lyns farger, ble Bislett stadion bokstavelig talt farget i rødt, hvitt og blått, mens Bastionen og spillere sang, danset og storkoste seg. Takk for uforglemmelige minner!

Nå er vi ferdig med Norsk Tipping-ligaen og 3. divisjon for denne gang og ser nå frem til å få avdelingsoppsettet til PostNord-ligaen 2023 i slutten av november.

Tusen takk til alle som har vært med oss gjennom årets sesong og vært med på dette fantastiske eventyret! Sesongen er ferdig, men vi har fortsatt flere gode nyheter som kommer fremover. Det er bare å følge med!

Thomas Nordeng