Bjørntvedt Olsen klar for to nye år

Anders Bjørntvedt Olsen er klar for to nye år i Lyn. Foto: Lyn1896.no

Anders Bjørntvedt Olsen elsker å spille i Lyn-drakt foran Bastionen, og denne sesongen har han spilt seg inn i mange Lyn-hjerter. Nå har vi gleden av å fortelle at Anders også blir å se i Lyn-drakt de to neste årene. Han signerte i går en kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen.

Angrepsspilleren kom til klubben før 2021-sesongen fra PostNord-ligaen og Fram Larvik. Neste år skal han tilbake til PostNord-ligaen, men denne gangen som Lyn-spiller! Siden overgangen i fjor har han allerede rukket å få 41 kamper og 16 mål.

“Vi er veldig fornøyde med at Anders forlenger med klubben og har signert en toårskontrakt. Anders har også erfaring fra tidligere med PostNord-spill, selv om han fortsatt kun er 23 år gammel. Anders har hatt en meget god sesong i 2023 med 23 målpoeng hvorav 12 mål og 11 målgivende. Kvaliteter som ekstrem løpskapasitet og hardtarbeidende, god fysikk, godt hodespill og hurtighet er noe både vi og supporterne liker ved Anders. Han har også tatt store steg når det gjelder 1 mot 1 offensivt, variasjon i tempo og ikke minst det å bli en bedre avslutter. Nå venter større utfordringer i PostNord-ligaen, men vi er overbevist om at Anders vil fortsette den gode trenden og utvikle seg videre sammen med oss i Lyn 1896 FK, sier Sportslig leder Glenn Hartmann.

Denne høsten skjøt Lyn-angriperen seg inn i historiebøkene da han først scoret før minuttet var passert, før han satte inn tre mål til senere i samme kamp. Det tar han inn på listen som blant de som har scoret raskeste mål i Lyn og på listen over de som har scoret flest mål i samme kamp. Sjekk ut lynhistorie.com om du ikke allerede har gjort det, der kan man bruke timevis på å lese seg på opp på Lyn-historien og statistikker.

I løpet av sine to år i klubben, har han nå knust hans far, Ken Bjørntvedt Olsen, sine statistikker i Lyn. For faren spilte nemlig én sesong i verdens vakreste drakt i 1992. 25 kamper og 5 mål ble det på han. På det samme laget spilte også Glenn Hartmann.

Vi gratulerer Anders med ny kontrakt og gleder oss til se mer fra han fremover!

Thomas Nordeng