Før opprykksfesten

Slik så det ut i serieåpningen borte mot Oppsal i april. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Søndag er det klart for årets siste kamp. Forrige helg rykket vi opp etter en maktdemonstrasjon borte mot Nordstrand. Vi er seriemestere og nå skal årets sesong feires – og du er selvfølgelig invitert!

Oppsal
9. april i år serieåpnet vi borte på Trasop kunstgress mot Oppsal. Nå avslutter vi sesongen med en skikkelig fotballfest mot nettopp Jørgen Grydeland og hans Oppsal. I årets første kamp endte det med 3-1 seier til oss. Før sesongen var begge lagene ventet å kjempe i toppen, men for Oppsal sin del har det blitt en tung og skuffende sesong. I forrige sikret laget fra Østensjø plassen, tross 2-1 tap mot Stabæk 2.

De er nok lettet over å ikke måtte dra til Bislett stadion for å ha alt og spille om. Nå blir det en kamp der begge lag kan senke skuldrene, nyte stemningen og kose seg i siste serierunde.

Seriemesterne
Jan Halvor Halvorsen sikret sitt 7. opprykk som trener forrige helg og har gledet alle Lyn-supportere med et etterlengtet opprykk. Trenerteamet og spillere har gjort en fantastisk jobb i år, men det gjenstår fortsatt litt.

For søndagens kamp tas på alvor, selvom sesongen er avgjort. Vi ønsker å gå ubeseiret gjennom årets sesong og det hadde vært stas og vunnet 13 av 13 hjemmekamper. I tillegg er det viktig å vise seg frem fra sin beste side når vi først inviterer til opprykksfest.

Møt opp og bli med på festen!

(Saken fortsetter under bildet)

Vår fantastiske samarbeidspartner RørosBanken er kampsponsor for anledningen. Trykk på bildet og gi tipp resultatet.

2x Tavakoli på topp
Denne kampen blir ekstra spesiell for David Tavakoli som igjen møter lillebror Daniel. Det ligger altså an til å bli en kamp i kampen. Vår egen Tavakoli har allerede sikret seg toppscorer-tittelen, da hans konkurrent fra Nordstrand, Oliver Aaser Midtgård, fortsatt er skadet. 26 mål på 25 kamper står han med før den siste kampen.

Lillebror Daniel er Oppsal sin toppscorer med sine 9 mål. I vårens oppgjør gikk nemlig han seirende ut av brødre-duellen. Her ønsker nok storebror en revansje i morgen. Klarer han 30 mål i årets sesong?

Hva skjer på søndag?
Søndag blir en festdag der vi og Lyn-supportere skal feire hverandre. Kampstart mellom Lyn og Oppsal er klokken 13.00 på Bislett stadion. Vær gjerne på plass i god tid før kampstart, så du kan være på plass når våre spillere entrer Bislett-matta. La oss gi de en hyllest de sent vil glemme.

Rett etter kampslutt ber vi alle bli igjen en liten halvtime. For da får vi besøk av NFF som skal overrekke beviset på at vi er seriemestere. Dette øyeblikket er like mye deres som vårt, så vi vil feire dette med dere!

Etter kamp arrangerer Bastionen opprykksfest for sine medlemmer. Der kommer hele stallen på besøk rundt klokken 18.00 for å takke for årets sesong, men også for feire opprykket. Ta kontakt med Bastionen for mer info.

Forhåndskjøp billett
Det forventes at kampen blir godt besøkt og for å unngå lange køer, så oppfordrer vi sterkt til å kjøpe billett på forhånd. Det gjøres veldig enkelt på TicketCo. Her kan man betale med på kort og med Vipps.

Kjøp billett her.

Slik så det ut på Nordstrand etter at opprykket var sikret. Gledesscener vi vil huske lenge. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Thomas Nordeng