En svært spennende spiller for fremtiden

Salim Laghzaoui – det er bare å merke seg navnet med en gang. Dette er en spiller for fremtiden og nok en spiller som hentes opp fra junioravdelingen. Det er ikke lenge siden Brage Williamsen Hylen signerte a-lagskontrakt, også en lovende spiller som har fått et par innhopp i årets sesong.

Nå er det Salim sin tur. 16-åringen har signert en treårskontrakt med klubben. Tirsdag var han med U21-laget da de slo Kolbotn 5-0 og tok et godt steg mot fornyet kontrakt i 4. divisjon. Der kom også Salim på scoringslisten.

En smart og teknisk midtbanespiller
“Dette er en del av strategien til Lyn fremover, at vi skal tørre å ta sjansen på unge talenter, spennende spillere.” sier Sportslig leder og assistenttrener Glenn Hartmann og fortsetter.

“For meg er Salim en veldig, veldig spennende type. Det er jo selvfølgelig også grunnen til at vi har valgt å få han på kontrakt. En god teknisk spiller, vanskelig å få kontroll på i små rom og på små flater, samtidig som han har begynt å vise god taktisk forståelse. Jeg har lyst til å fremheve fotball-hodet og fotball-klokskapet til Salim.”

Han har allerede hospitert på noen treninger i år og gleder seg over muligheten han nå får.

“Det har vært veldig gøy å hospitere, det er et bra nivå og en bra erfaring for meg, men også en erfaring jeg har tatt med meg til de andre juniorgutta.” sier Laghzaoui.

“Jeg er veldig glad for at Lyn vil satse på meg og at Glenn og Jan Halvor (Halvorsen) ser potensiale i meg.” avlsutter 2005-modellen.

Dette er en spennende spiller vi gleder oss til å utvikle videre. Gratulerer Salim!

Thomas Nordeng