Endelig - nå er det vår tur

Nå kan vi endelig juble - vi sees snart! Arkivfoto: BillyBonkers

Nå kan vi endelig juble - vi sees snart! Arkivfoto: BillyBonkers

Denne dagen har vi ventet på i hele 15 måneder.

På dagens pressekonferanse ble det klart at Regjerningen åpner opp Norge ytterligere, og denne gangen er fotballen for de over 20 år en del av det som åpnes. Både kontakttrening og kamper innenfor sin egen krets blir lov igjen. Det gledes og vi ser nå frem til å komme i gang.

Det har vært en tøff og krevende tid, men det kan vi endelig legge bak oss og nå se fremover. Det er så deilig!

Men den tøffe tiden har også gitt oss tid til ettertanke og muligheten til å jobbe strukturert over tid med hvordan Lyn 1896 skal driftes i årene fremover. Nå skal vi begi oss ut på den eventyrlige reisen vi har startet på. Reisen tilbake til toppen - sammen.

«Sammen mot toppen» ble et slagord i kampanjen vår om å gjenreise Lyn 1896, men også for å bygge den klubben den fortjener. Administrasjon og sportslig kompetanse blir nøkkelfaktorer for å bygge struktur og organisering for spillerutvikling i hele klubben og samtidig legge alt til rette for utvikling og logistikk på A-laget.

Vi må få takke alle dere der ute som har blitt med på denne reisen, og sammen skal vi gjøre det til noe helt fantastisk. Den største jobben er fortsatt foran oss, men vi har klare planer og de skal følges. Klubben har fått ny giv, entusiasmen er tilbake, og med de lettelsene som kom i dag kan vi endelig starte arbeidet. LYN LEVER!

Ikke minst fortjener prosjektgruppen, som fikk realisert dette prosjektet, en klapp på skulderen. Helt rått jobbet av alle, og sammen med dere der ute så klarte vi første steg.

Vi kommer sikkert til å trenge hjelp på veien, vi skal fortsatt være edruelig og nøkterne, men helt klart konkurransedyktige på øverste plan. Dugnaden blir dermed en sentral del i utviklingen av «folkets klubb». Sammen skal vi klare dette. Allerede har mange meldt seg til forskjellige tjenester. Kanskje kan du tenke deg å bidra med noe selv? Send oss gjerne en e-post og skriv hva du kunne tenke deg å bidra med.

Med dagens åpning så ser det lyst ut med tanke på seriestart og NM om ikke alt for lang tid. Vi venter på avklaring før vi kan virkelig sette en dato for når festen begynner. Trolig spilles første runde i NM den 24/25 juli. I løpet av neste uke regner jeg med at det meste kommer på plass. Vi vil holde dere oppdatert!

Det er heller ikke lenge til årets kuleste sesongkort kommer for salg, – be ready! 

Ønsker alle der ute en riktig god helg!

Mange lag – En klubb – LYN!

Thomas Nordeng