Bydal er klar for Lyn

Even Bydal har signert for Lyn ut året. Foto: Lyn1896

Vi har gleden av å presentere Even Bydal som ny Lyn-spiller. Even kommer gratis fra OBOS-klubben Raufoss, etter at spiller og klubb ble enige om å avslutte kontrakten tidligere i sommer. Han står med syv kamper for Raufoss i år, der hans siste kamp for a-laget var mot Start i slutten av mai.

Nå har 25-åringen valgt Lyn som neste destinasjon og er klar til å bidra i den spennende høstsesongen. Med over 50 kamper i OBOS-ligaen og flere sesonger bak seg i Post Nord-ligaen, så kommer Even inn med mye god erfaring. Asker-gutten har spilt i Asker, Kongsvinger og Raufoss.

Kjøp billett til første hjemmekamp etter ferien her

Even er en allsidig midtbanespiller som kan bekle flere posisjoner på midtbanen. Jan Halvor Halvorsen er veldig fornøyd med signeringen.

“Vi er veldig fornøyde med å få med Even ut sesongen. Det er en spennende spiller med god erfaring fra OBOS-ligaen i en perfekt alder. Han har vist en vilje og et ønske om å spille i Lyn, som er veldig positivt. Han kommer hit billig, som bare understreker at han kommer hit fordi han ønsker å spille i Lyn-drakten. Vi ønsker han velkommen til oss!” sier Halvorsen til Lyn1896.no.

Vi ønsker Even velkommen til oss!

Thomas Nordeng