Neste stopp: Grefsen

Magnus Tvedte og Lyn vant komfortabelt 2-0 mot Kjelsås 2 på Bislett stadion i våres. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Endelig er fotballpausen over også i 3. divisjon. Denne helgen er Norsk Tipping-ligaen tilbake og lørdag åpner Fyllingsdalen og Grei ballet klokken 12.00 i Bergen.

For vår del må vi vente til lørdag når vi gjester Grefsen stadion for å møte Kjelsås 2. Kjelsås sitt førstelag spiller søndag bortekamp mot Tromsdalen. Ingen av de som starter den kampen kan spille mot oss på mandag.

Etter halvspilt serie så ligger Kjelsås 2 rett over nedrykksplass, kun med bedre målforskjell enn Stabæk 2. Ingen av lagene har neppe noe interesse av å ha et rekruttlag i 4. divisjon og kommer nok til å gjøre alt de kan for at rekruttlagene tar mer poeng denne høsten. Det må vi forvente på mandag når vi tar turen til Grefsen stadion også.

Lyn
En meget sterk avslutning på vårsesongen har gitt Jan Halvor Halvorsen og Lyn en luke på fem poeng ned til opprykkskonkurrent, Nordstrand. 6-1 mot Frøya i siste kamp før ferien ga stor underholdning for et ferieklart publikum.

Forrige helg spilte laget en treningskamp borte mot Grorud 2 som endte 2-2. Da ble store deler av stallen brukt med midtbanespilleren Even Bydal på tribunen. Denne uken signerte 25-åringen for Lyn og er spilleklar til mandag. Det vil si at Jan Halvor Halvorsen har muligheter til å benytte seg av nok en spiller med erfaring fra OBOS-ligaen om han ønsker mandag.

Noen spillere har gått ut dørene denne sommeren også. Håkon Sjåtil, Peder Nomell, Sander Nordeide og Julius Myrbakk har alle takket for seg i Lyn-drakten for nå. Det gir muligheten for andre til å kjempe om plassene.

Hvordan se kampen
Kampen spilles på Grefsen stadion mandag klokken 19.00. Vi håper selvsagt å få følge av mange Lyn-supportere på den nedslitte tribunen på Grefsen stadion, for denne høsten blir svært spennende for oss som puster og lever med Lyn.

Bastionen har planen klar og setter opp buss med drikkepause for de som ønsker å være med på det. Les mer om det her.

Kampen vises også på direktesport.no for de som ikke har anledning til å ta turen til “Oslo’s tak” på mandag.

Vi gleder oss til å spille om poeng igjen og håper å se deg på mandag!
19.00 på Grefsen stadion.

Thomas Nordeng