Coric til Gjelleråsen

Kristijan Coric forlater Lyn. Takk for innsatsen! Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Kristijan Coric og Lyn har kommet til enighet om å ikke forlenge kontrakten etter at den gikk ut ved årskiftet. Coric kom til klubben høsten 2019 og ble en del av juniorlaget. I 2021 imponerte han såpass på juniorlaget at han fikk seks innhopp på a-laget. Før 2022-sesongen ble han hentet opp fast.

13 kamper ble det i fjorårets sesong, der høydepunktet var hans praktmål i 6-0 seieren mot Skeid 2. Opprykksfesten hans borte mot Nordstrand ble lagt en demper på, da han ble utvist etter få minutter på banen og måtte stå over kampen mot Oppsal på Bislett i siste serierunde.

Selvom det endte opp med å bli hans siste kamp, så sitter vi igjen med mange gode minner fra en god midtbanespiller. Nå går altså turen til Gjelleråsen, som jakter opprykk fra Norsk Tipping-ligaen.

«Vi takker av og ønsker Coric masse lykke til med nye utfordringer i Gjelleråsen for 2023. Coric er en fantastisk gutt og en lovende spiller. Dessverre så ble det ikke like mye spilletid på a-laget som Coric hadde sett for seg i 2022 og vi har i felleskap blitt enige om at det viktigste for Coric i år er å få nettopp mye spilletid på et så høyt nivå som mulig. Det håper vi han får i 2023 og at han fortsetter sin positive utvikling som vi skal følge tett fremover» sier Glenn Hartmann, som har vært treneren til Coric siden han kom til klubben.

Takk for innsatsen i Lyn-drakten, Coric, og lykke til videre i Gjelleråsen!

Thomas Nordeng