Statusrapport 23.12.2022 - Lyn 1896 AS

Hei alle Lyn-venner – utsatt frist tegning aksjer

Etter at kakelinna tradisjonen tro besøkte oss litt tidligere i uken, kom kaldværet i dag tilbake og sørger forhåpentligvis for at de fleste av oss får fine og hvite rammer rundt julefeiringen. Vi håper dere alle dermed får en fin og koselig jul. 

Som kjent har vi de siste 5-6 uker kjørt en kampanje og invitert dere alle til på ny å tegne aksjer i Lyn 1896 AS. Opprinnelig mål og håp var å få inn 8-10 MNOK, men vi konstaterte allerede for noe uker siden at dette mål ikke ville bli nådd. I lys av til dels betydelig endrede økonomiske rammer for både privatpersoner og mange bedrifter er det i ettertid svært lett å forstå at timingen på denne kampanje endte med å bli litt feil. Vi rundet 3,0

MNOK i tegnet kapital litt tidligere i uken, det er et betydelig beløp, og vi takker alle som har funnet anledning til å være med.

Som utgangspunkt sa vi ved lansering at kampanjen skulle avsluttes 21.12.. Vi har fått signal fra flere at de gjerne kan tenke seg å tegne seg for aksjer, men at de ideelt sett gjerne vil vente til litt inn på nyåret. På denne bakgrunn har styret i Lyn 1896 AS i dag besluttet å forlenge tegningsperioden til i første omgang 31. januar 2023, hvoretter vi vil ta en beslutning på om vi skal avrunde eller fortsette ytterligere litt.

Det vil dermed i fortsatt minimum 5-6 uker være mulig å enten bli ny aksjonær eller øke sin aksjebeholdning. Vi håper dermed dere kan leve med at vi kommer til å fortsette å minne dere på mulighetene i enda noen uker på Facebook og i andre kanaler, vi er klar over at det fort kan bli litt for mye. 

Til de som allerede har tegnet og betalt for sine aksjer, så endrer ikke utsatt frist noe. Vi hadde uansett som plan å ikke gjennomføre generalforsamling med beslutning om kapitalforhøyelse før i 2023. Innbetalt beløp vil pr 31.12.2022 dermed være en fordring på innbetalers/tegners hånd, fordringen er mot Lyn 1896 AS, mens AS’et vil føre dette opp som en gjeld. Og, disse innbetalinger skal selvsagt ikke disponeres av selskapet før kapitalforhøyelsen er registrert.

Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål. Så kan jeg til slutt opplyse at noen i Lyn 1896 Fotballklubb har hvisket meg i øret at de vil gi oss alle noen gode nyheter/julegaver den nærmeste tid. Følg med på Lyn 1896 sin FB-side og i andre av våre kanaler.

Fortsatt god jul til dere alle, og så krysser vi fingrene for et veldig godt Lyn-år i 2023. Godt nytt år :-)

Med vennlig hilsen
Lyn 1896 AS

Thomas Nordeng