Før kampen mot Os

Sist hjemmekamp ga god kok både på bane og tribune. På lørdag håper vi på mer av det samme. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Lørdag klokken 14.00 tar vi i mot Os på Bislett stadion til runde 21 i Norsk Tipping-ligaen. Lyn er fortsatt ubeseiret denne sesongen og på hjemmebane er det fortsatt ni seire på ni forsøk.

Vårens motsatte oppgjør endte med 3-1 seier til Lyn.

OS
På lørdag kommer et godt Os-lag til Bislett stadion, som sist ga Nordstrand tøff kamp om poengene. Den kampen endte som kjent 3-3 etter noen svært dramatiske overtidsminutter.

Vestlendingene har levert en god sesong og befinner seg på 3. plass før denne runden. Allikevel er de for langt bak både Lyn og Nordstrand til ende noe høyere på tabellen, men bak dem derimot jages de av flere lag.

Laget scorer nest mest etter oss og har så langt scoret 47 mål på de 20 første kampene. Roger Blokhus Ekeland er lagets toppscorer med sine 15 mål i serien.

Dette blir en tøff kamp mot et godt lag, så her må man opp på sitt beste for å få med seg alle poengene.

Lyn
Lyn er inne i en god flyt om dagen og i hele år har laget vist en mentalitet man ikke har sett rundt laget på mange år. Evnen til å snu kamper og komme tilbake selv etter å ha kommet under er virkelig til stede og noe alle har tro på. Det fikk senest sett sist borte mot Lokomotiv Oslo. Da det så ut som kampen skulle ebbe ut med poengdeling, så dukket Ibba Laajab opp og sendte Lyn og Bastionen til himmels.

Seks kamper gjenstår av årets sesong og med kun fem poeng ned til Nordstrand er fortsatt alt mulig. Allikevel er det en hyggelig liten luke ned som kan bli ekstremt viktig mot slutten.

Hvordan følge kampen
Kampen går på Bislett stadion og vi går for å slå tilskuerantallet fra Skeid 2-kampen, som var på 793.
Bastionen har vært enorme så langt i år og spesielt sist ga det gåsehud i flombelysningen. Flomlys får vi ikke behov for i denne kampen, da kampstart er 14.00.

Vi oppfordrer til å kjøpe billett på forhånd så unngår både du og vi kø ved inngang. Billett kjøper du her.

Thomas Nordeng