Billettinfo til Os-kampen

Lørdag er det duket for en toppkamp i Norsk Tipping-ligaen når Os kommer på besøk til Bislett stadion.
Selvom Os er ute av opprykkskampen, så kjemper de fortsatt en tøff kamp om 3. plassen.

Lyn derimot kjemper om et etterlengtet opprykk og vi inviterer til nok en fotballfest på Bisett stadion. Forrige hjemmekamp kom det drøyt 800 tilskuere inn portene, og det var på en tirsdag kveld. Lørdagens kamp mot Os spilles klokken 14.00. Vi har et mål om å slå tilskuertallet mot Skeid 2 denne lørdagen. Da gikk vi for 1000 og klarte nesten målet. Kan vi klare det mot Os?

Forhåndskjøp billett
Mot Skeid var det kø ved inngangen ved avspark. Denne gangen ønsker vi å unngå det og derfor anbefaler vi å kjøpe billett på forhånd. Det har aldri vært enklere. På TicketCo kan du enkelt kjøpe billett og betale med Vipps eller kort. Deretter får du billetten på SMS og e-post. Det tar deg maks 3 minutter.

Hjelp oss med markedsføringen
For å nå vårt mål om og slå tilskuertallet fra forrige hjemmekamp på 793 tilskuere, så setter vi stor pris på at du hjelper til å dele at det er kamp. Om det er på sosiale medier, via venner og familie eller noe eget kreativt, så setter vi stor pris på det. Den aller enkleste måten er å like og dele det vi legger ut i sosiale medier.

Vi har laget et Facebook arrangement til kampen. Meld gjerne din interesse der og inviter dine venner.

Billettpriser
Voksen 125 kroner
Barn/Honnør 65 kroner

Alle barn under 16 år i Lyn-tøy kommer inn gratis.

Som vanlig er det bare inngangen ved Bislett Plass som åpnes.

Velkommen på LYN - Os, førstkommende lørdag klokken 14.00.

Vi inviterer til ny fotballfest førstkommende lørdag. Vi håper å se deg der! Det var svært god stemning sist mot Skeid 2. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Thomas Nordeng