Endringer i sportslig apparat

Tor Ole har gjort en formidabel jobb og gjort akkurat det vi ble enige om og mye, mye mer. Han fikk nylig muligheten til å bli et anker i Viaplay sitt Premier League konsept, noe han kjente han ikke kunne takke nei til. Tor Ole har hele tiden håpet på å finne mer tid til Lyn siden han ble med i dette spennende prosjektet, men har i stedet fått enda mindre tid nå i ny rolle i Viaplay. Tor Ole har vært veldig tydelig på at Glenn var rett mann for å ta over mange av oppgavene han selv har hatt og at Glenn ville vært en fantastisk sportslig leder for å systematisere og organisere utviklingsarbeidet, både for spillere og trener.

Sammen med styret skal Tor Ole se på mulighetene for et samarbeid videre i en eller annen form, noe vi alle er svært positive til.

Glenn Hartmann har i flere år gjort en fabelaktig innsats med juniorlaget og fortsatt dette gode arbeidet med å støtte Jan Halvor i utviklingen av dagens ubeseirede A-lag.

Klubben kan med stolthet si at Glenn har vært den viktigste brikken i utviklingen av de unge spillerne vi har i Lyn. Det er ingen tvil om hva Glenn ønsker og heller ingen tvil om hva klubben ønsker.

Og nettopp derfor er dette en merkedag for vårt kjære Lyn. Vi har gleden av å informere om at Glenn Hartmann nå er ansatt som sportslig leder og at han da skal jobbe full tid i Lyn.

Vi må erkjenne at førsteprioritet dette året har vært å legge til rette for A-laget, det er kanskje det viktigste vi kan gjøre for å både beholde og videreutvikle, men også for å tiltrekke seg de rette spillerne på forskjellige alderstrinn. Men vi har på ingen måte nedprioritert satsningen på junior av den grunn, spesielt ikke på trenersiden med 4 trenere og 1 utviklingsansvarlig i junioravdelingen.

En perfekt match!

For Glenn velger ikke VIF, Grorud eller Skeid, det kommer ikke til å skje. For Glenn er Lyn, han elsker Lyn og vil gjøre alt for å skape Oslos beste utviklingsmiljø i Lyn.

Og nettopp derfor er dette en merkedag for Lyn, Lyn-modellen og veien videre for hele den sportslige satsningen i Lyn i vårt felles prosjekt. Glenn Hartmann skal jobbe med fotball på heltid, han blir vår nye sportslige leder. I denne modellen er Glenns rolle i A-laget primært trenerrollen, men vil også ha spesifikke sportslige oppgaver knyttet rundt A-laget som for eksempel spillerlogistikk og kontrakter. Han skal være med å forme guttesiden i Lyn samtidig som han fortsetter som assistent på A-laget.

Nå må jeg rydde plass til en til her på kontoret og det er faktisk helt rått. Både klubb- og AS-styret skal ha kred for å få dette på plass. Og samtidig en takk til alle 1970 aksjonærer som er med å bygge det skipet vi skal seile med i mange år fremover. Glenn tiltrer allerede 1. september og velkommen skal du være.

Vi får inn den viktigste sportslige kontinuitetsbæreren i klubben, med fremdragende treningsegenskaper, en fantastisk leder med solid faglig og praktisk kompetanse og er en flott pedagog og rollemodell. En flott Lyn-mann!

Ai, dette er fantastisk og jeg ser virkelig frem til å jobbe tettere sammen i lang tid fremover.

 

Heia Lyn!

Bjørn

Bjørn Gohn Jønsberg