Ny god borteseier

Anders Bjørntvedt Olsen og Lyn kunne feire tre nye poeng sammen med de tilreisende. Her fra kampen mot Skeid tidligere i år. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Flystreiken klarte ikke stoppe oss fra å ta turen til Bergen søndag. Tross litt forsinkelser ankom laget i god tid før kamp og var tydelig påskrudde fra start.

13 minutter tok det før kaptein William Sell headet Lyn i ledelsen. Et flott innlegg fra Ole Breistøl traff pannen til Sell, som satte ballen videre inn i lengste. 0-1 på Stemmemyren og en god start på kampen.

Lyn fortsatte å styre kampen og var nære å øke ledelsen ved flere anledninger, men hjemmelagets keeper storspilte og vartet opp med flere meget gode redninger.

Allikevel måtte han se avdelingen toppscorer, David Tavakoli, sette ballen i nettet etter 30 minutter. Tavakoli ble spilt fint igjennom og få er like sikre som han innenfor 16-meteren. 2-0 som også stod seg til pause.

I andreomgang satt Lyn på cruisekontrollen og kontrollerte inn seieren uten å bruke for mye krefter. Et par gode muligheter var det til begge lag, som gjerne kunne gått inn. Begge lag hadde blant annet ett stolpeskudd hver.

Flere mål skulle det ikke bli i Bergen og Lyn tar med seg nok en trepoenger hjem fra vestlandet.
Vi vil takke alle som tok turen over fjellet sammen med oss og støttet oss til tre poeng. Tusen takk!

Neste lørdag klokken 16.00 spiller vi siste kamp før en liten sommerpause. Den går hjemme på Bislett stadion mot Frøya. Vi håper å se deg der!