Før kampen mot Grorud 2

William Sell scoret igjen forrige helg. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Et arrangement på Bislett stadion på søndag gjør at vi må spille ny hjemmekamp på bortebane. Dette har vi visst om siden avtalen ble skrevet under. På søndag spiller vi hjemmekamp på Ekeberg og KFUM-Arena.

Grorud 2
For til helgen møter vi rekruttene til Grorud 2. De har i flere år kjørt samme modell som vi startet med før denne sesongen, et U21-lag som spiller rekruttkampene. Selvsagt er det muligheter også her at de har med et par fra a-laget som trenger kamptrening.

Laget fra Groruddalen har startet sesongen veldig bra og ligger på en 5. plass etter 10 spilte kamper. Sist tapte de mot formlaget Nordstrand, som gjør at de ligger frem poeng bak oss på tabellen.

Det blir gjensyn med Joaquin de Dominicis, som var keeper- og fysisk trener for oss i fjor. I Grorud 2 er han assistenttrener.

Vi har møtt Grorud 2 to ganger tidligere, det var tilbake i 2016-sesongen. Da vant vi 1-0 hjemme på Bislett og 4-0 i regnværet på Grorud kunstgress.

Lyn
Etter den tøffe bortekampen mot Frøya på “verdens minste bane” så kunne vi ta med oss ett poeng. Nok et godt bevis på at ingen kamper er lette i denne avdelingen. Nå gjelder det å reise seg og slå tilbake.

Vi er fortsatt ubeseiret og scorer flest mål i avdelingen. I tillegg er det kun Nordstrand som slipper inn færre.
På søndag håper vi at det fortsetter sånn når vi møter Grorud 2 på KFUM-Arena.

Kampen går søndag klokken 15.00. Velkommen til KFUM-Arena på søndag!

Thomas Nordeng