Poengdeling borte mot Skeid 2

Anders Bjørntvedt Olsen fikk to mål annullert. Her takker han Bastionen for fantastisk support. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Tirsdag kveld var det klart for runde tre i Norsk Tipping-ligaen. Skeid 2 - Lyn på Nordre Åsen. Førsteomgang var kanskje den mest underholdene av omgangene, der det var et par gode muligheter til begge lag. Det var mye frem og tilbake, og kampen levde godt.

Det ble stille i bortesvingen da hjemmelaget fikk straffespark i det 17. minutt, etter at Alexander Pedersen felte Skeid-angriperen på vei gjennom. Men stillheten ble brutt av vill jubel da Skeid satte straffen utenfor.

Mer drama skulle det bli. For drøyt ti minutter senere sendte Anders Bjørntvedt Olsen Lyn i ledelsen og løp rett ut til Bastionen bak målet for å feire. Men gleden ble kortvarig, for linjedommer hadde flagget oppe og dommer dømte offside. Muligens en hårfin offside.

I andreomgang tok Lyn over det meste og styrte spillet, i hvert fall frem til den siste tredjedelen. Og igjen var Anders Bjørntvedt Olsen uheldig. Nok en gang trodde han at han hadde sendt Lyn opp i ledelsen, men også denne gangen ble målet annullert for offside.

De ti siste minuttene ble intense og kampen kunne ha vippet begge veier. Lyn hadde mest ball og position, men Skeid var farlige på kontringer. Ingen av lagene klarte å skape det helt store og kampen endte 0-0.

Fasit er 7 poeng på tre kamper og en god start på årets sesong.

Allerede til søndag er det ny kamp på Nordre Åsen, men da er det vi som har hjemmekamp når Sandviken kommer på besøk. Billetter til kampen kjøper du her.