Før kampen: Skeid 2

David Tavakoli åpnet målkontoen sist på sin gamle hjemmebane. Scorer han mot sin gamle klubb i morgen også? Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Endelig kamp igjen. Helgen var spillefri, da Skeid sitt førstelag spiller kamp i OBOS-ligaen i kveld. Dermed må Skeid 2-kampen gå tirsdag. For de andre var det allikevel full runde i helgen, vi tar en oppsummering nederst i saken.

For andre kamp på rad skal vi tilbake til Nordre Åsen. Denne gangen som bortelag. Daglig leder i Skeid har vært ute å meldt i et par uker allerede og gleder seg vanvittig til kamp skal vi tro twitter-aktiviten. De aller fleste har nok fått med seg billett-stuntet hans for litt over en uke siden.

Men oppmerksomhetsyke daglige ledere til side, i morgen er det midtukekamp og vi har fullt fokus på det som skal presteres på banen. Skeid 2 startet sesongen med 3-2 seier borte mot Nordstrand, før de delte poengene mot Oppsal. Fire poeng på to kamper gjør at de er på øvre halvdel med én kamp mindre spilt.
Som alltid er det umulig å si hva de fleste rekruttlagene stiller med, men det eneste vi er sikre på, er at ingen av de som starter kveldens førstelagskamp borte mot Start får spille i morgen.

To seire på rad
Lyn har hatt en god start på sesongen, hvor Jan Halvor Halvorsen er svært fornøyd med full pott. Spillet har ikke satt seg helt enda, men som Halvorsen selv presiserer, så er det viktigste å samle mest mulig poeng på de 5-6 første kampene.

De to første kampene har startet med samme ellever, men det er mange som banker på døren og ønsker å spille fra start. Humøret er på topp i gruppen og treningene holder høy standard. Det er ikke godt å si hvilke 11 som blir plukket ut til i morgen.

Bastionen
Uten tvil har det hjulpet å ha fantastiske Lyn-supportere i ryggen i de to første kampene. Både trenerteamet og spillergruppen hyller stemningen så langt. Det håper vi fortsetter i morgendagens kamp også.

Billetter
I vår hjemmekamp sist var Lyn-supportere på langsidene, men siden det er bortekamp i morgen, så har Bastionen fått plass bak målet. Der vil også inngangen være. (se kart under)

Skeid melder at det kun vil være mulig å kjøpe billetter på forhånd via TicketCo, så spar tid og kjøp billett allerede nå. Trykk på knappen under for å komme til billettsalget.

Skeid 2 - Lyn, Nordre Åsen tirsdag klokken 19.00.

Runde 3
Som nevnt i starten, så var det full runde i helgen, bortsett fra to kamper. Her er resultatene.

Sandviken - Lokomotiv Oslo 1-2
Oppsal - Grei 4-2
Ready - Frøya 2-3
Nordstrand - Fyllingsdalen 1-0
Os - Kjelsås 2 2-0

Spilles tirsdag:
Grorud 2 - Stabæk 2 kl. 19.00
Skeid 2 - Lyn kl. 19.00

Thomas Nordeng