Naboduell i første hjemmekamp

I første hjemmekamp blir det naboduell mot Kjelsås på Bislett stadion. Her er David Tavakoli i aksjon mot Kjelsås 2 i årets sesong. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Etter sesongslutt hver år starter mange å glede seg til at terminlistene blir klare. Denne gangen er det litt mer spesielt, da vi endelig skal spille i PostNord-ligaen igjen.

I dag ble spilleplanen for 2023 klar og det er bare å glede seg til en tøff innledning på sesongen. I serieåpningen 2. påskedag blir det tur til Larvik for å møte Fram. Lørdag 15. april blir det en tidlig godbit når vi møter våre naboer i Kjelsås til et spennende oppgjør på Bislett stadion. Så venter Egersund og Grorud i de to neste.

8. juli får vi besøk av en av Jan Halvor Halvorsen sine tidligere klubber, Notodden. Notodden som er den andre klubben Halvorsen har klart å gå gjennom en sesong ubeseiret med.

Sesongkort kan du kjøpe allerede nå

Det venter flere godbiter i 2023-sesongen, hjemme på Bislett, men også med noen fine borteturer. Det er bare å glede seg. Serien avslutter vi hjemme på Bislett stadion mot Fram 11. november 2023.

Se hele terminlisten her. (fotball.no)

Det kan som vanlig bli endringer i terminlisten i løpet av vinteren.

Thomas Nordeng