– Aldri hatt slike fans før

Even Bydal stortrives i Lyn og gleder seg til fortsettelsen. Foto: Lyn1896.no

Vi er svært glade for å ha blitt enige med Even Bydal om en forlengelse av kontrakten med to nye år. Even kom til Lyn i sommer fra Raufoss og OBOS-ligaen. På tross av flere tilbud på høyere nivå enn Norsk Tipping-ligaen, ønsket han å kjempe om opprykk med Lyn. Allerede i debuten viste han seg frem foran Bastionen med scoring i 2-2-kampen mot Kjelsås 2, med et fantastisk langskudd. I høst kunne han feire opprykk til PostNord-ligaen.

Gleder seg til å spille foran Bastionen de to neste årene
Midtbanespilleren har aldri vært i tvil om at han ønsket å fortsette karrieren i Lyn og Bastionen er en av hovedårsakene.

“Jeg har veldig lyst til å være med på reisen videre og håper at jeg kan være en viktig bidragsyter til at Lyn tar ytterligere steg og kommer opp der de hører hjemme” sier Even til Lyn-TV.

Opprykkskampene mot Nordstrand og Oppsal har gitt midtbanespilleren mersmak og skriver seg nok inn i enda flere Lyn-hjerter når han skryter masse av Bastionen.

“De to opprykkskampene er noe av det kuleste jeg har vært med på. Jeg har ikke hatt slike fans som jeg har i Lyn. Det har jeg ikke vært med på før.” fortsetter Even. Se hele intervjuet nederst i saken.

Sesongkortsalget er i gang – det kan kjøpes her

Sportslig leder Glenn Hartmann er veldig glad for å ha sikret seg signaturen til Bydal.

"Vi er veldig fornøyd med at Even ønsker å være med videre på reisen sammen med Lyn de neste to årene. Even er profesjonell i alt han foretar seg, har erfaring fra høyere nivå og har vært en meget viktig del av laget etter at han kom til Lyn etter sommeren fra Raufoss. Vi gleder oss til å se Even videre i verdens flotteste drakt fremover." sier en storfornøyd Hartmann til lyn1896.no.

Vi gleder oss over en fantastisk førjulsgave!

Thomas Nordeng