Bli medeier i Norges desidert kuleste Aksjeselskap, Lyn 1896 AS

Kjære venner, familie og støttespillere.

Etter en banebrytende og eventyrlig folkefinansiering i 2021 skrev Lyn 1896 FK historie for eierskapsstruktur i Norsk fotball sammen med sin samarbeidspartner Lyn 1896 AS. Folk stod i kø for å kjøpe aksjer og viste et enormt engasjement.

Første steg klarte vi og kronet året 2022 med opprykk til PostNord-ligaen.

Nå skal familien bli enda større; foreldre, venner, besteforeldre, barnebarn, naboer, ja nå skal alle med litt følelse for Lyn eller fotball med. Vi har lagt frem planene for veien videre og skal bygge en organisasjon og fotballklubb for fremtiden hvor små og store skal kunne lykkes. Og sammen skal vi klare dette.

Se https://invester.lyn1896.no/ for detaljert informasjon og hvordan du tegner deg opp.

I skrivende stund passerer vi godt over 2000 eiere og den nye emisjonen holder åpent til 21 desember, men for å være på den sikre siden så tegner du deg opp så fort som mulig så man er sikker på å få en liten bit av Lyn. 150,- for hver aksje og vi har ingen minstetegning, dette skal være noe alle skal ha mulighet til å bli med på. Men ingen kan eie mer en 49%, og største aksjonær i dag har vel ca. 3%, så dette er et stort felleskap uten like og alle kan være med å påvirke veien videre.

Etter at du har tegnet deg opp så må pengene overføres innen 3 uker, men helst så fort som mulig så vi slipper masse ekstra arbeid.

Og tar vi en Bodø/Glimt så blir du nok steinrik på investeringen også.

Tilbake til toppen sammen!

Bli medeier i Norges desidert kuleste Aksjeselskap, Lyn 1896 AS

Daglig leder Lyn 1896 FK

Bjørn Gohn Jønsberg

Bjørn Gohn Jønsberg