Bislett here we come!

Vi ønsket å gi alle våre nye eiere og tilhengere en fantastisk fest når det hele braker løs, og det kan vi nå pinadø gjøre. Bislett er leid inn for første runde i cupen og alt ligger til rette for et fyrverkeri av de sjeldne.

Sesongkort vil også være gjeldene som billett for første runde i cupen. Så det er bare å hive seg rundt!

Seriestarten blir søndag 8. august hjemme mot Årdal på Kringsjå. Vi har veid frem og tilbake, det viktigste for å bygge klubben er i år å legge grunnstenene for størst mulig sjanser for opprykk. Bislett var mye opptatt og Ullevål hadde andre planer enn å hjelpe Lyn, så det var ikke så mange alternativer uansett til slutt. Forhandlingen om 2022 sesongen er allerede i gang så vi får plass til alle våre trofaste fans og nå eiere.

Nå som restriksjonene er lettet så skal vi gjennomføre Club 1896 i forbindelse med hjemmekampene. Det vil si enkel bespisning/servering, spennende foredrag og gjennomgang av kampplan fra trenerteamet før avspark i peisestuen.

Med årets Gullkort vil du også få en meget spesiell gave. Alle som kjøper CLUB 1896 vil også mota denne spesielle gaven.

Også er det selvfølgelig mulig å kjøpe helt vanlig sesongkort.

Enkleste måten å kjøpe Club1896/Gullkort/sesongkort på er via Vipps #10513, Lyn «mot toppen – sammen».

Merk betalingen med adresse slik at vi får sendt det i posten god tid før seriestart, evt merk med hentes på første kamp hvis du heller ønsker det.

Du kan også kjøpe sesongkortene direkte her i nettbutikken

Ai, ai, ai, dette blir moro folkens!

LYN LEVER!!

Bjørn Gohn Jønsberg