JR: Skedsmo -Lyn 1-4 (0-2)

Da var fjerde runde i Interkrets B spilt for jr- laget til Lyn, og vi tar med oss tre nye poeng borte mot Skedsmo etter seier 1-4.

Fra første spark på ballen så dominerer vi denne kampen. Skedsmo har en plan om å ligge lavt og der ble de stort sett liggende hele kampen.

I perioder så flyter det ganske bra for gutta og da henger ikke Skedsmo med. Vår høyreside er meget aktiv offensivt hvor Michael Isaksen, høyreving og -03 årgang, starter sin første offisielle jr kamp i år. Sammen med Even Hatling som høyreback og Ola Hognerud som indreløper skaper de hele tiden utfordringer for Skedsmo i første omgang.

Det tar ikke mer enn ca 13 minutter før det smeller på Skedsmo stadion. Even driver oppover banen med ball og når han nærmer seg 20-22 meter så finner han det like godt å «måke»ballen i krysset med et fantastisk skudd. Vanskelig å gjøre det bedre enn det.

2-0 er det Tobias Skjæveland som står for etter fin opprulling på vår høyre side nok en gang. Michael serverer Tobias som fra sin venstre ving har tatt turen inn foran mål og har en enkel oppgave med å sette ballen i åpent mål.

Vi går til pause med 2-0 og viser periodevis bra offensiv fotball selv om vi midtveis slipper oss noe ned.

Andre omgang starter som første. Lyn har ballen og Skedsmo forsvarer seg. Nytt flott angrep på vår høyre side og nok en målgivende pasning fra Michael inn til Theodor Strømø som er på rett plass. Tre null og kampen er i realiteten avgjort.

Skedsmo reduserer på straffe etter litt klønete defensiv jobbing fra vår side. En lang ball, to stoppere fra Lyn og en keeper på samme ball er to for mye. Skedsmo spilleren går i bakken og får straffe som settes i mål.

Tilslutt avslutter Hans Olav Hammervold resultatet til Lyn seier 1-4. Hans Olav får en retur på rundt 10 meter og hamrer ballen i mål.

Brukbar kamp av gutta hvor spillet varierer litt, men stort sett er positivt.
At vi slipper inn ett baklengs mål er kanskje det som ergrer treneren mest i denne kampen.

Positivt er det også at vi får benyttet og gitt verdifull kamptrening til mange spillere.
Michael Isaksen, Hrafn Hallgrimsson og Amandus Lind, alle -03 spillere (ikke jr alder) debuterte mot Skedsmo. Det viser at det gror godt i Lyn om dagen.

Gratulerer også til Daniel Schneider, Jacob Hanstad og Axel Wannerstedt med a-lags debut mot FK Tønsberg.

Vi har tatt en kort påskeferie, men allerede torsdag 25 april så skal vi ut i første runde i NM borte mot Grorud.