To kamper, to seire

Både a-laget og juniorlaget spilte treningskamper denne helgen og begge vant sine kamper.

A-laget tok årets første seier etter 2-1 over Lokomotiv Oslo lørdag. Bortelaget la seg lavt fra start og skulle vise seg å bli farlige på kontringer. Allerede etter snaue fem minutter benytter de deres første kontring godt og går opp til 0-1.

Men ledelsen skulle ikke var lenge, for Rasmus Gjemmestad hadde andre planer og utlignet få minutter senere. Og etter 23 minutter var han frempå igjen, denne ganger runder han keeper og setter ballen i åpent mål fra skrått hold. En fantastisk Simsek-redning sørget for ledelse til pause, da et svakt tilbakespill ble en kjempesjanse til gjestene.

I andre omgang var det stort sett Lyn som hadde ball og kontrollerte, men slet med å komme til de helt store sjansene på et Lokomotiv Oslo som forsvarte seg godt. På tampen slipper Johnsen til to debutanter fra juniorlaget, Daniel Schneider (2002) og Ola Hognerud (2001).

Juniorene slo Stabæk

Lagbilde under treningscampen til juniorlaget. Foto: Lyn1896.no

Juniorlaget som hadde treningscamp på Kringsjå fra torsdag til søndag avsluttet campen med 3-0 seier mot Stabæk. Kasper Sjødin satt inn 1-0 på straffe etter 55 minutter, før Ola Hognerud doblet etter 78 minutter, mens Jacob Hanstad punkterte kampen med 3-0 fire minutter før slutt.

Allerede neste helg er det nye kamper for begge lagene.