Før kampen: Skjervøy - Lyn

Lørdag reiser Lyn nordover for siste gang i 2018. Tre poeng der kan gi tabelltopp, eller i det minste håp om tabelltopp, før den siste og avgjørende runden i 3. divisjon avdeling 6.

7-1-seier over Skarp var forhåpentligvis et klart svar på spørsmålet om Lyn har gitt opp. Vi går fortsatt for opprykk, neste steg er seier over Skjervøy lørdag 13:00.

Skjervøy
Det er dog ingen tvil om at vi møter et lag med alt å spille for. To serierunder før slutt kjemper fire lag om to trygge plasser, og foreløpig ligger Skjervøy utsatt til under streken. De fire lagene har flere innbyrdes oppgjør i årets siste kamper, og lørdagens motstander ønsker garantert å ha avstand til Korsvoll før siste serierunde i hovedstaden.

Laget så en periode ut til å være fortapte, men har hevet seg mot slutten med 3-3-2 på de siste åtte kampene. Blant annet har de levert en sterk 3-1-seier over Fløya og uavgjort borte mot Junkeren.

På Bislett endte det med 5-2-seier fordel Lyn, etter 4-0-ledelse til pause. Vi regner med langt vanskeligere arbeidsvilkår på lørdag, men det er naturligvis seier eller ingenting som gjelder i nord.