Ubeseiret etter halvspilt sesong

Vi takker for den fantastiske støtten så langt og gleder oss til fortsettelsen. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

På lørdag vant vi 3-1 over Lokomotiv Oslo i den 13. serierunden, som betyr at vi leder Norsk Tipping-ligaen etter halvspilt sesong. Ikke bare leder vi, men vi har fortsatt til gode å tape. Etter 13 serierunder er det kun vi og Skeid 2 som fortsatt ikke har tapt en kamp.

For Jan Halvor Halvorsen var det spesielt viktig å få en god seriestart og en god poengfangst etter fem-seks runder. Etter seks serierunder stod vi med 14 av 18 poeng, der både Oppsal ble slått borte og Nordstrand slått hjemme. Etter det har det blitt seks seire på syv kamper. Kun en svært vanskelig bortekamp mot Frøya hindret oss i å ta 21 av 21 poeng. For på en meget liten bane på vestlandet spilte vi 1-1. Allikevel er 19 av 21 poeng utrolig sterkt, og spesielt borteseieren mot Os i slutten av juni var imponerende. Den førsteomgangen var noe det beste vi har sett av Lyn på lenge, og kampen burde vært punktert til pause.

Men kampene mot Frøya og Grei er to gode eksempler på at ingen kamper er lette. Det er ingen lag vi kan tro at vi bare kan plukke poeng mot, for alle lag gir litt ekstra mot oss. Derfor betyr det ekstra mye når vi har Bastionen og Lyn-supportere i ryggen. Det gir ekstra energi til spillere og trenere.

Avdelingens formlag
Tabellen begynner å sette seg og etter at flere lag hang med i toppen lenge, så har flere lag begynne å falle fra. 9 poeng skiller ned til Os på 4. plass, mens Nordstrand og Skeid 2 er 3 og 6 poeng bak.

Nordstrand har virkelig meldt seg på og pusher oss hver runde. Det gjør at vi må levere hver eneste uke og forbedre oss hver trening. Etter å ha tapt de to første serierundene vant de 10 kamper på rad, helt frem til de tapte mot Oppsal nå i helgen. Det tapet gjør at det er vi som er avdelingens formlag.

Høstesesongen tjuvstarter nå
Selvom vi er halvspilt så er ikke fotballferien i gang enda. Det gjenstår to kamper og høstsesongen starter nå. Søndag reiser vi til Bergen for å møte Sandviken, før vi får besøk av Frøya på Bislett stadion lørdag 16. juli.

Vi gleder oss til fortsettelsen og håper du er med oss fra tribuneplass! Billetter til Frøya-kampen kan kjøpes her.

Thomas Nordeng