Før kampen: Kjelsås 2

Daniel Schneider og Lyn er i godt driv om dagen. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Etter 6-1 seieren borte mot Stabæk 2 sist har vi gjeninntatt tabelltopp. Tabellen begynner sakte, men sikkert å sette seg og nå er det fem lag som har dannet et toppsjiktet.

Vi gjør oppmerksom på at Lyn - Kjelsås 2 går tirsdag klokken 19.00. Billetter kjøpes her.

Kjelsås 2
Nok en kamp mot et rekruttlag. Denne gangen er det våre naboer fra Kjelsås som er motstander. Rekruttene deres har startet sesongen med 6 poeng. Tre uavgjorte og én seier. Etter å ha sluppet inn to mål hver kamp i de fire første rundene, har de fått tettet mer igjen de siste fire og sluppet inn kun ett i hver. Fortsatt har de til gode å holde nullen. Resultatene er jevne mot de aller fleste og holdt blant annet Oppsal til uavgjort på Trasop tidligere i mai.

Kjelsås sitt førstelag var før sesongstart ventet å kjempe i toppen av Post Nord-ligaen og er ikke mange poengene unna for å gjøre det heller. Allikevel må man ned til 8. plass for å finne de på tabellen. Sist lørdag banket de nyopprykkede Gjøvik/Lyn på eget kunstgress.

I vinter har tre Lyn-juniorer meldt overgang til de blå; Ulrik Bjerke, Kristian Berg Tveter og Arselan Rasoul. Det er en trio som fort kan bli å se på motsatt side på tirsdag.

Kampsponsorer for dagen er RørosBanken og ORO Eiendom.

 

Lyn
Åtte kamper er unnagjort og vi har fortsatt til gode å tape en kamp i årets sesong. To seire på rad og nå skal vi hjem til Bislett igjen. Hjemme har vi full pott på tre kamper. To av dem riktig nok på Nordre Åsen, men det har sett bra ut på Bislett i de to kampene vi har spilt der.

En god treningsuke er straks ferdig og gutta er klare for kamp. Det håper vi du også er førstkommende tirsdag. Vi gleder oss til kamp!

Thomas Nordeng