Poengdeling i Bergen

Håkon Sjåtil og Lyn fortsatt ubeseiret etter poengdeling i Bergen. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Lørdag var det klart for årets første langtur der trikken ble byttet ut med fly. Bergen og Frøya var desinasjonen. Fra Kjelsås-kampen sist valgte trenerteamet å gjøre to bytter. Henrik Elvevold og Christopher Lindquist var erstattet med Martin Bakken og superinnbytteren sist, Ole Breistøl.

Frøya Idrettspark var en svært liten og forblåst bane, som skulle vise seg å gi laget fra hovedstaden en ekstra utfordring. Frøya gikk noe sjokkerende til pause med 1-0 ledelse, da de scoret på et korrekt idømt straffespark få minutter før pause. I 2. omgang tok vi mer over kampen og styrte det meste. Da var det kaptein William Sell som dukket opp etter en drøy spilt time og utlignet. Tross at vi pushet på for seiersmålet og produserte flere sjanser etter utligningen, så ble ikke flere mål.

Jan Halvor Halvorsen var ikke fornøyd med 1. omgangen.

"Vi lå under 1-0 til pause på en riktig idømt straffe. Tok over hele kampen i 2. omgang og presset på. Vi produserer sjanser også etter 1-1 ved Sell. Dette var en vanskelig og utfordrende kamp med mye vind og liten bane. Men vi tar med oss det ene poenget, og er fremdeles ubeseiret”, sier Halvorsen til Lyn1896.no.

Og det har han helt rett i. Etter 10 spilte serierunder er vi fortsatt ubeseiret. Det tar vi med oss videre inn mot neste kamp som går 19. juni mot Grorud 2. Den kampen går på KFUM Arena på Ekeberg.

Vi ønsker å si tusen takk til Bastionen og Lyn-supportere som tok turen til Frøya Idrettspark denne lørdagen!