Før kampen mot Stabæk 2

Ny kamp mot Stabæk på lørdag. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Det er svært hyggelige tider for alle som er glade i Lyn. I går vant damelaget over Avaldsnes og klatret opp på 4. plass i Toppserien.

Hyggelig er det også i Norsk Tipping-ligaen. Vi ligger i toppen og er fortsatt ubeseiret. 17 poeng på syv kamper er bra og det er et spor vi ønsker å fortsette i.

På lørdag er første mulighet, da tar vi turen til Nadderud kunstgress for å spille mot Stabæk sine rekrutter. Forrige torsdag var vi uheldige som ikke fikk ekstraomganger mot førstelaget til Stabæk i NM. Vi var på høyde med de og vel så det i store deler av kampen. Kampen endte til slutt med 3-2 tap på overtid.

Nå er det altså rekruttlaget som står for tur. Et lag vi har fått godt kjennskap til de siste årene. Et rekruttlag som “stjal” opprykksplassen vi jaktet på noen år tilbake. De har rykket ned igjen og er ikke med å kjempe om opprykk i år - i hvert fall ikke så langt.

For på syv kamper står de med syv poeng. De har blitt en slags uavgjort-spesialist og spilt fire uavgjorte kamper så langt. Sist vant de 2-1 borte mot Ready. Som alle rekruttlag så er det vanskelig å si hva de stiller med. Stabæk har kamper i kveld og på mandag i OBOS-ligaen, som sannsynligvis hindrer dem i å stille så mange fra førstelaget. Tiden vil vise.

Lyn
Tre poeng mot Fyllingsdalen sist var godt. David Tavakoli er i god målform og har ni mål på syv kamper og har tatt over toppscorer-tittelen i avdelingen.

Ole Breistøl er tilbake etter å ha sonet karantene, etter sine to gule mot Grei. Det gjør at trener Jan Halvor Halvorsen nok en gang velge fra en bred og god stall.

5-2-0 og 17-7 i serieinnledningen er en flott start. Nå reiser vi til Nadderud for å følge opp søndagens seier mot Fyllingsdalen. Vi håper du blir med. Bastionen setter opp buss, les mer om hvordan du kan bli med der på bastionen.no.

Stabæk 2 - Lyn, Nadderud KG, lørdag klokken 16.00.

Thomas Nordeng