Før Fyllingsdalen på Bislett

 

Bastionen leverte som alltid. Vi gleder oss til ny kamp på Bislett i morgen. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Vi har så vidt landet etter cupfesten på Bislett på torsdag. I morgen er vi klare for ny Bislett-kamp. Nå byttes Bærum ut med Bergen når Fyllingsdalen kommer på besøk.

Fyllingsdalen hadde en god sesong i fjor og hang lenge med i opprykkskampen i samme avdeling som oss. I siste serierunde på Kringsjå var det ingen tvil hvem som ville mest. Lyn vant 5-1 over Erik Huseklepp og Fyllingsdalen.

Mye har skjedd i klubben siden den gang. Huseklepp, med fler, har forlatt skuten og årets sesong har ikke startet sånn alt for bra. To seire har det blitt så langt, begge på hjemmebane og begge med sluttresultat 4-2. På torsdag røk også de ut av cupen etter å ha tapt 2-1 borte mot Bjarg.

(Saken fortsetter under bildet)

Henrik Elvevold banket ballen i tverrliggeren rett før slutt, og returen husker dere alle hvor endte.
Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Lyn
Etter å ha spilt 2-2 borte mot Grei sist, så hevet laget seg betraktelig mot Stabæk i midtuken. Det ble en jevn og tett kamp mot Stabæk som til daglig spiller to divisjoner over oss. Det skulle man ikke tro etter torsdagens kamp. Stabæk scoret på overtid og unngikk ekstraomganger.

Å være tilbake på Bislett stadion var fantastisk. Bastionen var enorme som alltid og stortrivdes på Store Stå. Spillerne elsket det og gleder seg til å feire mer mål og seiere. Vi håper å se dere alle tilbake i morgen når vi igjen inntar Bislett.

Det er fortsatt veldig tidlig i sesongen, men ser man på tabellen så har det blitt tett i toppen. Fra 1. til 6. plass skiller det kun fire poeng. Alle kamper er tøffe, det fikk vi merke mot Grei. Derfor kan dere på tribunen være forskjellen. Vi sees på kamp!

Søndagens kampsponsor er PrivatMegleren Park

 
Thomas Nordeng