Seriestart på Trasop

Jan Halvor Halvorsen debuterer som Lyn-trener i helgen. Her med Noah Bech Hermansen på trening tidligere i år. Foto: Lyn 1896

Denne helgen er det seriestart og vi gleder oss veldig! Nå skal det spilles om poeng og det hele starter borte mot Oppsal i morgen klokken 14.00.

Det har skjedd mye i klubben siden sesongslutt i fjor, men vinteren er brukt godt av det nye trenerteamet. Gode treningsøkter og treningskamper mot god motstand gjennom vinteren og våren gjør at vi er klare for sesongstart. Resultatene har variert i treningskampene, men Jan Halvor Halvorsen og Glenn Hartmann har jobbet mye med hvordan årets Lyn-utgave skal fremstå.

Våre treningskamper:
Lyn - Sprint-Jeløy 2-2
Ørn-Horten - Lyn 2-2
Lyn - Follo 4-1
Asker - Lyn 1-0
Lyn - Gjelleråsen 0-0
Lyn - Ull/Kisa 3-3
Kjelsås - Lyn 5-2

Det er først nå resultatene begynner å telle og det ser vi virkelig frem til.

Bli med på målklubben 2022! Alle pengene går til treningsleir før neste sesong

Oppsal
Årets første motstander er Oppsal borte på Trasop. Et Oppsal-lag som endte på 6. plass i sin avdeling i Norsk Tipping-ligaen i fjor. Flere tipper at de skal være med å kjempe i toppen i år. I 2019 var de en liten tur innom Post Nord-ligaen, men endte nest sist og måtte rett ned igjen.

Oppsal sine treningskamper:
Oppsal - Lokomotiv Oslo 1-1
Oppsal - Ready 2-0
Lillestrøm 2 - Oppsal 2-4
Fram Larvik - Oppsal 3-1
Gjelleråsen - Oppsal 0-2
Moss FK-Oppsal 6-1

Oppsal har allerede fått kjenne på tellende kamper, da de måtte gjennom to kvalifiseringskamper til 1. runde i NM. 4-0 mot Manglerud Star og 2-0 mot Lommedalen sørget for avansement i NM.

Helt siden serieoppsettet kom har Oppsal gledet seg stort til at vi kommer på besøk, og at vi kommer i første serierunde har ikke gjort gleden noe mindre. Laget fra Østensjø håper på 1000 tilskuere og håper at mange Lyn-supportere tar turen.

Det håper selvfølgelig vi også på, for med Bastionen i ryggen blir det en helt annen kamp.
Billettsalget har vært åpent siden februar, men har du allikevel ikke kjøp billett til kampen, så kan du gjøre det på TicketCo.

Det koster 100 kroner for voksne og det gratis for barn og ungdom under 18 år.

For de som ikke rekker å få med seg serieåpningen på Oslo øst kan se kampen på direktesport.no.

Sees vi på Trasop?

Serieåpning, Oppsal - Lyn
Lørdag 9. april kl. 14.00
Trasop kunstgress

Thomas Nordeng