Før kampen: Sandviken

Martin Bakken og Lyn er klare for tredje strake kamp på Nordre Åsen. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Syv poeng og tabelltopp er fasit etter de tre første rundene. På søndag spiller vi ny hjemmekamp borte på Nordre Åsen. Dette er siste hjemmekamp som går et annet sted enn Bislett, som vi alle gleder oss til å komme tilbake til.

Men aller først er det Sandviken på Nordre Åsen. Vi møtte laget på Kringsjå i fjor høst og huskes vel best for at Sandviken glemte bortedraktene sine i Bergen og måtte spille med våre bortedrakter. Mer forvirrende blir det ikke enn det, så vi håper de husker draktene sine i år. Kampen i seg selv var et langt gjesp og endte målløst.

I fjor endte Sandviken rett over nedrykksstreken med kun to poeng over nedrykk. I år startet de sesongen med to kvalikkamper til NM, der de først slo Loddefjord 1-0 borte, før de røk ut mot 4. divisjonslaget Gneist i runde 2.

I serien åpnet de med 2-0 seier mot Grei, før det ble 2-2 borte mot Stabæk 2 og 1-2 tap mot Lokomotiv Oslo nå sist. 1-1-1 tar de til en 6. plass så langt.

Kampstart på søndag er klokken 13.00. For å gjøre jobbe enklere for både deg og oss, så anbefaler vi å kjøpe billett på forhånd. Da unngår vi køer.

Thomas Nordeng