Klare for årets første hjemmekamp

David Tavakoli har bøttet inn med mål på Nordre Åsen tidligere. Scorer han sitt første for Lyn 2. påskedag? Foto: Kladd.no / Lars Opstad

I helgen vant vi 3-1 borte mot Oppsal i seriepremieren og fikk en veldig god start på sesongen.
Nå sikter vi oss inn på første “hjemmekamp” 2. påskedag. Bislett stadion er dessverre ikke klar før i midten av mai og med banesituasjonen på Kringsjå så står vi uten hjemmebane mot Nordstrand. Heldigvis har Skeid vært veldig behjelpelige og låner bort Nordre Åsen til oss 2. påskedag.

Da kommer nevnte Nordstrand på besøk, et lag veldig mange også har tippet i toppen av avdelingen. Mot Oppsal ble det laget meget bra med liv fra Bastionen og mange Lyn-supportere tok turen til Trasop. Når vi spiller vår første hjemmekamp for året håper vi den gode stemningen fortsetter og at vi ser enda flere på tribunene.

Både spillere og trenere satte stor pris på støtten og den strålende rammen rundt kampen sist. Vi som har vært i og rundt klubben lenge, vet at det kun var starten.

Kjøp sesongkort og sikre deg inngang på alle våre hjemmekamper i år. Det gjør du enkelt ved å trykke på denne linken.

Har du ikke sesongkort, men ønsker å gå på kamp så er TicketCo stedet for deg. Her kan du enkelt kjøpe billetter som du får på mail eller telefon og viser ved inngangen på kampdag. Trykk her for å komme til billettsiden.

Billettpriser 2022
Voksenbillett: 125 kroner
Barnebillett: 65 kroner
Barn under 16 år i Lyn-tøy slipper inn gratis

Thomas Nordeng