Nå er det ikke lenge til det braker løs.

I går fikk gutta brynt seg på knalltøff motstand mot Ull/Kisa som satser på en rask retur til OBOS-ligaen. Det endte 3-3 i en underholdene kamp. Kommende helg tar gutta en velfortjent frihelg etter et hardt treningsprogram. Generalprøven går mot Kjelsås på Grefsen Stadion lørdag 2. april kl. 12.00.

Som mange har fått med seg er det noen utfordringer på Kringsjå og det jobbes iherdig med å få reparert underlaget. SFK Lyn, med daglig leder Morten Berge i spissen, står på hver eneste dag og kommuniserer med kommunen, Bymiljøetaten, entreprenører og støttespillere for å finne en god løsning. Man har også vært avhengig av varmere vær for å utbedre noe av skadene så vi håper og tror at det er løsninger i sikte.

Nå som OBOS har kommet inn som en god samarbeidspartner til hele Lyn-familien så passer det jo egentlig bra å spille på en arena som skal huse OBOS-ligaen til vanlig. Så de to første hjemmekampene våre, mot Nordstrand (18 april) og Sandviken (1. mai), skal spilles på Nordre Åsen. Får vel rette en takk til Skeid i samme slengen for å legge til rette for at vi kan spille kampene der.

Søndag 22. mai blir den store festdagen hvor vi åpner Bislett Stadion. Det er bare å holde av dagen, dette skal bli et fyrverkeri av en fotballkamp med en fantastisk atmosfære.

 

Må innrømme at det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til en sesong som til denne, og selv om jeg regner med jeg hadde sluppet gratis inn på kampen kunne jeg ikke la være å kjøpe meg et Gullkort. Både for å støtte klubben, men også for å få aksjebrevet på at jeg er medeier i Norges første folkefinansierte aksjeselskap bak en fotballklubb.

Alle som kjøper Gullkort eller Club 1896 kort før seriestart vil få dette fantastiske beviset på at du er medeier i Lyn 1896 AS. Et innrammet personlig bevis vil bli sendt i posten sammen med sesongkortet.

For å gjøre det enda litt mer spesielt og noe ingen kan kopiere så er aksjebrevet printet på Lyns 100 års jubileumspapir som jeg har hatt liggende i påvente av noe stort.

Og til dere som kjøpte Gullkort eller Club 1896 kort i 2021 så vil dere også mota dette aksjebrevet. Samt at alle får utlevert et aksjonærskjerf på første seriekamp.

Er vel ikke annet å si enn løp og kjøp!

Er du ikke aksjeeier så send meg en mail, bjorn@lyn.no, så kanskje vi kan fikse noe.

Lyn hilsen

Bjørn

Bjørn Gohn Jønsberg