Nå starter vi for alvor

Har du lyst til å bidra rundt 2022-utgaven til Lyn 1896? Arkivfoto: Lyn 1896 FK

Lørdag startet oppkjøringen ordentlig når Sprint-Jeløy kom til OBOS Kringsjå Arena for årets første treningskamp. Det var første mulighet til å se årets utgave av Lyns herrelag. Kampen endte 2-2 og Lyn dominerte i andre omgang, men klarte ikke å sette det avgjørende målet. Jan Halvor Halvorsen var veldig fornøyd med første treningskamp og dette er et steg i riktig retning.

Men det er ikke bare på banen det starter nå. Det har vært ganske stille fra oss på nett og på diverse sosiale medier, det må vi bare beklage. Nå skal vi steppe opp kvaliteten!

Thomas Nordeng er tilbake hos oss og skal bidra til at det blir delt mer fra feltet. Han er allerede inne som mediesjef hos Lyn Fotball og damelaget, og er også inne i en stilling i SFK Lyn.

Men vi ønsker å starte et mediateam rundt laget. Har du lyst til å gjøre intervjuer fra treningsfeltet, skrive på nettsiden, bidra til å gjøre “I peisestuen” enda bedre, eller noe annet? Send en mail til nordeng@lyn.no og skriv noen få ord om deg selv og hva du ønsker å bidra med.

Det er mye spennende som skjer i og rundt klubben om dagen, så dette er en fantastisk mulighet til å være med å bidra. Vi gleder oss til å komme i gang!

Thomas Nordeng