Et hederlig tap mot Asker

Straffe etter noen minutter spill ble utslagsgivende for sluttresultatet. Lyn gikk på sitt først tap i årets oppkjøring etter at Asker vant 1-0 på Føyka stadion. Lyn leverte kanskje den beste prestasjonen hittil i år og det var mye positivt å ta med seg inn mot resterende kamper før det hele braker løs lørdag 9 april kl. 14.00 mot Oppsal.

De første 15 minuttene av første omgang var Asker det førende laget, men Lyn tok mer og mer over og de siste 30 av første omgang var klart Lyn sine, og det kunne fort ha ført til et mål eller to.

Annen omgang ble en jevn og tett batalje med relativt få sjanser. Asker har vært solide defensivt de siste årene og er et vanskelig lag å trenge igjennom, noe de igjen viste på fredag. Mot et solid Asker, som er et topp 2. divisjonslag, klarte vi ikke å skape nok sjanser utover i omgangen til å få en fortjent utligning. Asker hadde også et par muligheter hvor Fredrik Pedersen gjør noen gode redninger. Lyn viser igjen at det er et godt trent lag med mye spennende på gang. Bra innsats og tæl.

Det var mange som utmerket seg positivt og vi står godt sammen som et lag og vanskelig å trekke frem en spiller, men den lokale Lyn-juryen på plass kåret Noah Bech Hermansen til dagens Lyn-gutt, gratulerer Noah!

Allerede førstkommende lørdag kl. 14.30 møter vi Follo på Norges Idrettshøyskole ved Sognsvann.