Supporterfavoritten er med videre

Henrik Elvevold blir å se i Lyn-drakt også i 2023. Foto: Lyn 1896

Tromsøværingen, Henrik Elvevold, har siden han ankom klubben i 2020 blitt en svært populær mann i Bastionen, og helt siden sesongslutt har nok mange skrevet opp kontraktforlengelse for 22-åringen på sine ønskelister til jul.

Vi har nå gleden av å fortelle at Henrik i dag har skrevet under på en ny kontrakt med klubben. Glenn Hartmann har tatt på seg nisseluen og deler ut en tidlig julegave til fansen.

Elvevold har bidratt med 11 scoringer i opprykkssesongen 2022 og er nå klar for å bli med Lyn til PostNord-ligaen. Siden overgangen fra Lokomotiv Oslo i 2020 har han 18 mål på 41 kamper. Vi gleder oss til mer neste sesong.

Sesongkortsalget for 2023 er allerede i gang og er en perfekt julegave for store og små. Se utvalget her.

«Selvfølgelig utrolig fornøyd med å få Henrik med videre for 2023. Henrik har levert en mengde målpoeng for Lyn i perioden sin her i Lyn og det håper vi han også gjør i PostNord. Super kar, ambisiøs, lojal og dedikert er kvaliteter vi ønsker i Lyn. Dette har Henrik i tillegg til kvalitetene vi kjenner til fra banen og derfor meget gledelig å se han videre i verdens flotteste drakt.» sier sportslig leder Hartmann til lyn1896.no.

– Jeg gleder meg til å spille foran Bastionen i 2023
Hovedpersonen selv er glad for å endelig fått satt signaturen på kontrakten og gleder seg til en ny sesong i Lyn-drakten.

«Føles veldig bra å endelig være klar for et nytt år med Lyn! Jeg trives veldig godt her, og ser veldig frem til ny sesong. I 2023 gleder jeg meg til å fortsette der vi slapp i år og selvfølgelig spille foran Bastionen på Bislett.» sier Elvevold.

Fantastiske førjulsgave for alle parter, 15 dager før den store dagen.

Thomas Nordeng