Sesongkortsalget åpnet, Bislett 2023!

Avdelingsoppsettet er klart og det ble en veldig tøff, men flott avdeling for fotballinteresserte, det er duket for masse intense, offensive kamper og flere godbiter i vente. 

Vi gleder oss til 2023 og vi er alle klare for å skape gode opplevelser på Bislett med masse folk.

Dette skal bli spennende og bli med på reisen!

Kjøp sesongkort!

Bastionen er drivkraften i mye av det vi gjør, uten dere er vi intet Lyn. Den jobben og engasjementet er unnværlig og det ønsker vi selvfølgelig å sette pris på. Eget Bastionen Stående sesongkort til redusert pris er vell fortjent!

Nytt av i år er Aksjonærkortet som erstatter tidligere Gullkort. Aksjonærkortet er et personlig metal kort som man stolt kan bære i lommeboka eller bak på mobilen. Et bevis på at man er stolt aksjonær!

I tillegg til å være sesongkort for alle Lyn 1896 sine hjemmekamper, både cup og serie, er det selvfølgelig gratis kaffe med på kjøpet. Gratis billett til den årlige aksjonærfesten, samt inviteres til enkelte VIP arrangementer på Bislett.

Ønsker du aksjonærkortet før jul så må det bestilles innen 10 desember. Ønsker du å gi det i julegave til noen skriv det på adressen når du betaler og send eventuelt en mail til 1896@lyn.no så fikser vi årets fineste julegave.

Aksjonærkortet 2200,-

Sesongkort Bastionen 1300,-

Sesongkort Voksen 1600,-

Sesongkort Barn 800,-

Inngang kampdag blir 150,- i Post-Nord-ligaen. 75,- for barn.

 

Generell info om hjemmekamper:

Vi er i dialog med kommunen om å få satt i gang undervarmen i februar slik at Bislett kan stå klar når serien starter. Dette er en prosess og flere økonomiske elementer som inntreffer, men vi håper inderlig at kommunen er med på å skape en arena som ikke bare Lyn kan bruke fra tidlig april, det fortjener hele Oslo slik som anleggssituasjonen er.

Vi skal samtidig øke hele opplevelsen av kampdagen, blant annet pusse opp kioskene, bedre inngangene, proffere rammer på reklame og ha større dugnadsapparat, samt mer administrative ressurser på gjennomføringen. Dette vet vi trengs, og ønsker du å bidra på en eller annen måte på kampdager så meld ifra og bli med i arrangement gruppen som opprettes. Send mail til bjorn@lyn.no


Bjørn Gohn Jønsberg