– Føles som "mitt lag" og er en klubb jeg elsker

Randers feirer bursdagen med å signere ny kontrakt med klubben sin. Foto: Lyn1896.no

For 22 år siden i dag, 24. november, ble en Lyn-gutt født. August Randers har gått gradene i Lyn og bortsett fra én sesong i Sotra har han vært Lyn-spiller hele veien. Denne sesongen har han spilt seg inn i enda flere hjerter hos Bastionen. Stopperkjempen spiller alltid med hjerte utenpå drakten og leverer alltid sitt ytterste for klubben i sitt hjerte.

I dag fyller August 22 år og for han ble det en spesiell bursdag. Han har nettopp kommet ut av møte med sportslig leder, Glenn Hartmann. Ut av møtet kom begge store gode smil. August Randers har er med videre og har signert ny kontrakt med Lyn- på sin egen bursdag. En ønskedrøm for mange, men for August har den nå blitt til virkelighet.

«Jeg er først og fremst utrolig glad og stolt over å signere ny kontrakt med Lyn. For min del har ingen andre klubber vært aktuelle, og Lyn føles som «mitt lag», og er en klubb jeg elsker. Jeg unne ikke fått en bedre bursdagsgave enn denne kontrakten og gleder meg allerede til ny en sesong med gutta, trenerteamet og Bastionen!» sier bursdagsbarnet stolt til lyn1896.no.

Også Glenn er veldig fornøyd med å ha fått underskriften til 22-åringen.

«Vi er veldig glade for å ha blitt enige med August Randers om ny kontrakt. August er Lyn tvers igjennom og det er viktig for klubben, som en del av den langsiktige strategien, og både beholde å utvikle lokale gutter inn mot vårt A-lag. August har tatt store steg i årets sesong og vi er helt sikre på at han skal ta nye steg i 2023 sammen med Lyn i PostNord-ligaen.» sier Hartmann.

Klubben gratulerer August med dagen og med ny kontrakt og vi gleder oss til å se mer av stopperkjempen i PostNord-ligaen neste sesong.

Thomas Nordeng