En hyllest til vår fantastiske fotograf

Her er Lars Opstad i sin vanlige positur på våre kamper. Denne fra 6. divisjon, der vi hadde storfint besøk av Fabian Stang. Foto: Dag Standal / BillyBonkers

I siste seriekamp hyllet vi Morten Evensen som årets ildsjel. Han er og har vært helt uvurdelig rundt våre arrangementer i år og har alltid en god løsning på lur. En ekte klubbhelt.

Nå har tiden kommet til å rette oppmerksomheten til en annen klubbhelt. En klubbhelt som har fått alt for lite oppmerksomhet de siste to tiårene. På kamper finner du han gjerne bak motstandernes mål, der han jakter de råeste bildene. I over ti år har han bidratt med helt utrolige bilder. I all slags vær, nedturer og oppturer, hjemme og borte. Han er der og sørger for at minnene foreviges. Minner vi kan se tilbake på når vi kommer tilbake til toppen igjen.

Det er selvfølgelig Lars Opstad vi snakker om. Kladd.no / Lars Opstad står det under rundt 90% av bildene våre på sosiale medier og våre hjemmesider. Uten han hadde vi gått glipp av mange unike og fantastiske øyeblikk både på og utenfor banen. Arkivet er stort og unikt. Dette har han gjort helt frivillig og uten noen form for betaling.

Nå ønsker vi å takke han for den enorme jobben han gjør for oss og hylle han som en ekte KLUBBHELT!
Tusen takk for alt du har hjulpet oss med opp gjennom årene, Lars! I vår travle hverdag er vi ikke flinke nok til å vise vår takknemlighet, men både klubb, styre, administrasjon, trenere, spillere og supporter setter enormt pris på ditt bidra. Tusen takk!

Lars er en ekte Lyn-helt og her er en liten samling av noen av hans bilder opp gjennom årene. Kos deg med galleriet!

Husk å sjekk ut kladd.no.

Thomas Nordeng