Billetter Lyn - Vif, åpner tirsdag 6. juli

Det nærmer seg stadig festen vi alle har ventet på, det er en stor dag for alle med Lyn hjerte at vi endelig nærmer oss en fotballkamp igjen. Dette har vi ventet på alt for lenge, men nå er den plutselig her. Så ble det Lyn – VIF som ble den første obligatoriske kampen etter denne tiden, hvilken fantastisk mulighet og dette definerer på mange måter vår nye start. 

Lyn - Vif, søndag 25. juli klokken 16.15 på Bislett.

Billettsalget starter opp og offentligjøres tirsdag 6. juli. I skrivende stund har vi lov til 5000 tilskuere med relativt strenge krav, dette kan endre seg frem mot kampstart. Foreløpig settes det av 4000 billetter til Lyn og 1000 billetter til VIF. Så alt ligger til rette at vi kan få et derby med mye trøkk fra tribunen og en ramme som Oslo fortjener.

På grunn av situasjonen så er vi nødt til å ha koronasertifikat for å kunne ha 5000 tilskuere. Det vil si at dere må vise frem gyldig sertifikat ved inngangen for å slippe inn. Sertifikatet er grønt om du er fullvaksinert, om det er 3 uker siden første dose, om du har gjennomgått koronasykdom eller om du har negativ test tatt mindre enn 24 timer før arrangementet.

I samarbeid med Volvat Barcode har vi testsenter utenfor Bislett på kampdagen mellom 10-15.30, slik at alle som ikke har grønt sertifikat fra før har god tid på å ta testen før kampstart. Mer info om dette kommer på nettsiden, og ingen ting å frykte.

I mellomtiden er det bare å kjøpe sesongkort, så er du sikret inngang.

Link til sesongkort: https://www.lyn1896.no/nettbutikk

Mer info kommer.

Bjørn Gohn Jønsberg